Simeone pun hvale za "Simeoneov" potez meča u Džedi!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 13.01.2020.
10:30
Izvor: Sportske.net

Cilj opravdava sredstvo.

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Sinoć smo dobili novog pobednika Super kupa Španije u novom formatu.

Prvi osvajač mini-turnira najboljih španskih ekipa jester Real Madrid koji je u Džedi slavio protiv Atletiko Madrida posle sigurnijeg izvođenja penala. Nagrada za najkorisnijeg igrača pripala je Valverdeu, može se reći da jeste imao potez za pobedu pri samom kraju drugog produžetka kada je profesionalno srušio Moratu za šta je dobio direktan crveni kartona.

"Rekao sam mu (Valverdeu) da je uradio šta je morao u tom trenutku. Mislim da nagrada za najboljeg ima savršeno smisla zato što je Valverde doneo trofej Realu u tom momentu. Srećan sam zbog njega, kao i svi. Neka ide da slavi sa svojim saigračima", izjavio je Simeone po kraju meča.

Sam Valverde se posle na pres-konferenciji izvinio Morati, ali priznaje da drugog rešenja nije imao pošto je španski napadač izuzetno brz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The 8th King of Rome
Wednesday, 15.01.2020
16:07

Valverde nije tip koji bi tek tako od srca povredio nekoga.. Morao je to da uradi, sva sreca pa Morata nije izvukao deblji kraj.
Inace mali igracina već sad.
Hvals bogu pa su odustali od Pogbe

avatar
Mirjevac
Monday, 13.01.2020
21:58

Videlose da je sudija bio pristasan i to za real kao i uvek, sudija je ocevidno navijao za real posle onog crvenog kartona trebabao je i Karvahal da izadje posto je vec imao zuti i opet ga dobio sa guranjem Savica, ali ima tu i jos neki igraci iz Rala koji su imali zute a trebali da dobiju oet zute to jest crvene posle onog guranja oko crvenog, ali real je gazda nad sudijama! Sudije mu pomogose da finale igra protiv atletika umesto sa Barcelonom! Posto Barci oduzese dva gola i ne sudise dva penala nad Vidalom i naravno jos nagradise atletiko sa penalom koji nije ni bio, golman Barce nije ni dodirnuo onog iz atletika i zato nije bi penal, ali sta rwci real bi izgubio od Barce i zato je to namesteno da real dobije atletiko, posto je atletiko slab a jos uz pomoc sudija za real atletko je jos slabiji!

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 13.01.2020
13:36

Ne bi ovo uradili svi npr. Duško Tošić protiv Šaćirija. Trenutak koji nas je zapečatio u Rusiji. Bili bi 4-4 sa Brazilom a Švajcarci bi ostali na 2 boda tako da bi nas i brazilce bod odveo dalje.

avatar
Nemanjici
Monday, 13.01.2020
13:07

Al ga je priklao jaaooooo