Simeone - Problem sa momkom od 120 miliona?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 22.09.2019.
13:29
Izvor: Sportske.net

Najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji kluba nikako da počne da se isplaćuje.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Blistao je tokom priprema, navijači su bili oduševljeni.

Ipak, od kako je počela sezona Žoao Feliks nije na očekivanom nivou.

Momak plaćen za klub rekordnih 120 miliona evra je stigao kao zamena za Antoana Grizmana i neko oko koga će se ekipa graditi narednih godina.

Ipak, ima samo 19 godina i jednu sezonu u elitnom fudbalu, pa se čini da su mu u Madridu stavili preveliki teret na leđa, sa kojim se on zasad ne nosi najbolje.

Upisao je prvenac u Primeri protiv Eibara, ima i asistenciju u pobedi nad Leganesom, ali na poslednja tri duela u dresu Atletika nije sav svoj, pa je pitanje i da li ga Simeone dobro koristi.

Morata se oporavio od povrede, videćemo da li će to dati veći motiv mladom Feliksu da se dokaže, ali je jasno da mu treba dati vremena, poseduje ogroman potencijal i kad tad će to demonstrirati i na terenu.

Ipak, navijači i uprava nemaju mnogo vremena za čekanje, moraće Feliks brže bolje da upali motore.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 22.09.2019
14:57

Sta ti je moderno vreme. Decko nije samom sebi postavio cenu vec Benfika i Atletiko je resio da ga po toj ceni kupi. Ocekivati od 19- ogodisnjaka koji dolazi iz druge lige, da razbija, zaista nerealno i neposteno od strane navijaca. Mali ima trika, samo ako budu imali strpljenja, mogu ocekivati fudbalsku zvezdu. Someone ga sigurno ima i morace mnogo da poradi da sa decka skine pritisak javnosti ako decko vredno radi i fokusiran je na fudbal.

avatar
Darko0071
Sunday, 22.09.2019
14:52

Decko ima tek 19 I vec ocekuju da bude novi Grizman ili Ronalndo..xD..mozes misliti 3 tek lose odigro ..

avatar
JC\'90
Sunday, 22.09.2019
14:18

Do juce dizan u nebesa a poslednjih 10 dana je problem. Decko je i vise nego odlican, on i Sanco, posle Mbapea najbolji mladi igraci na svetu.

avatar
Nemanjici
Sunday, 22.09.2019
13:41

To sto oni nemaju vremena je njihov problem. Sto sve zele instant i odmah. Decko je opasan i bice sve bolji i bolji. U danasnjem fudbalu veliki se teret stavlja na igrace, ocekuje se od njih da su roboti bez osecanja i bez duse. Novac je kao i sve uprpastio i fudbal.