Simeone odabrao ratnike za Torino, kako bez tandema na Juve?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 11.03.2019.
11:44
Izvor: Sportske.net

Ako postoji trenutak da Italijani naprave podvig, onda je to ovaj kada se Argentinac suočava sa velikim problemima.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Sutra se nastavlja takmičenje u Ligi šampiona, a posebno će biti uzbudljivo u Torinu.

Juventus će dočekati Atletiko, Madriđani imaju dva gola prednosti iz prve utakmice (2:0) i veoma izgledne prilike da se nađu u četvrtfinale elitnog evropskog takmičenja.

Međutim, pored Kristijana Ronalda, Juve se uzda i u velike probleme koje ima Dijego Simeone koji je morao da sa spiska putnika izostavi Lukasa Ernandeza i Filipea Luisa.

U poslednjem trenutku uskočio je inače roviti Dijego Godin, pa će Argentinac morati da pronađe način kako da neutrališe napade prvaka Italije.

A oni će biti žestoki od prvog minuta, nema sumnje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Monday, 11.03.2019
18:00

Juventus mora napasti od prvog minuta i pokusati vec u prvom poluvremenu da nadoknade zaostatak od 2 gola. Odbrana mora odigrati utakmicu sezone jer gol ne smiju primiti. Sa druge strame Ronaldo mora preuzeti odgovornost i opravdati ulože novac. Dosta toga zavisi i od mozga ekipe Pjanica kao i Matudija koji mora odrađivati defanzivne zadatke u vezi na nivou. Pored njih bih uvrstio Bentakura prije Kedire ili Kana kao i Koštu prije Bernadeskija.

avatar
DEL PIEROO
Monday, 11.03.2019
13:47

Tim im je kompletniji nego nama, za razliku od Godina, HImeneza, Huanfrana i Ariasa nama ce verovatno igrati Siljo legenda fudbala ispred Spinacole jer ovaj nema iskustva i ofanzivan je kao i Kanselo i sve to jer je Alex mozak Sandro dobio preglup zuti karton u prosloj utakmici.. verujem u prolaz dalje 2-0 produzeci i tako to price o 4 1 3 0 su manje realne

avatar
The_Matrix
Monday, 11.03.2019
13:03

Ovo mi sve mirise na onu pricu PSG - Barsa kada su morali da nafoknade 4-0. I sada se kao tada prica samo o preokretu, zato mi je sve ovo sumnjivo. Tada je Barsa imala neverovatnu pomoc sudija, zato ocekujem da isto bude i sa Juventusom sutra kojeg ce verovatno na misice da proguraju jer su ga na iste te misice sacuvali debakla u prvoj utakmici

avatar
Marchisio8
Monday, 11.03.2019
13:37

Остави се ти првака,гледај како се на мишиће побјеђује Спал.

avatar
DEL PIEROO
Monday, 11.03.2019
13:44