Simeone ne sme da pogreši oko transfera, evo šta je poručio navijačima Atletika

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 24.07.2018.
13:59
Izvor: Sportske.net

Simeone je Atletiku doneo mnogo uspeha, a navijači ga obožavaju.

EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Jasno je da Simeone radi nešto gotovo nemoguće, stiže uvek do same završnice Lige šampiona, a u ligi je rame uz rame sa velikanima poput Barselone i Reala.

Popularni "Čolo" je u klubu kao trener od 2011. godine, a navijači ga obožavaju. Strast kojom on vodi ovaj klub je neopisiva. Uspeo je da sa ovim klubom osvoji čak i ligu pored aždaja kakve su Real Madrid i Barselona, dva puta je bio u finalu Lige Šampiona, ali nije imao sreće da i taj trofej podigne, a sigurno će dugo pamtiti Ramosov gol koji ih je odveo u produžetke i uskratio podizanja "ušatog" pehara.

Simeone

Jasno je da Atletiko nikako ne može da stane rame uz rame sa ova dva španska giganta, makar kad su transferi u pitanju. Čolo je izjavio da njegov klub i on kao menadžer moraju da budu "kreativni" u prelaznim rokovima, jer oni nisu u poziciji da mogu jednog igrača da plaćaju 150 ili 200 miliona.

"Mi nemamo iste opcije kao super moćni klubovi. Mi ne možemo da potrošimo 150 ili 200 miliona za jednog igrača, pa moramo da budemo kreativni i da učinimo tim boljim, kao i da razvijamo ono što imamo u timu", bio je jasan Argentinac.

"Mi nemamo prostora za greške kada su transferi u pitanju, najvažnija stvar za mene je energija, a to je najteže usmeriti svoju energiju na pravu stranu."

"Navijači Atletika su uvek želeli da imaju konkurentan tim, jak u defanzivi, tim koji može da igra na kontranapade i da bude težak protivnik super moćnim timovima, ja sam posvećen tome", rekao je za kraj Čolo Simeone.

Najvažnije za Atletiko u ovom prelaznom roku je to što su zadržali svog najboljeg igrača, Antoana Grizmana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Tuesday, 24.07.2018
14:19

Vrhunaki strucnjak. I pored dva izgubljena finala on je opet napravio nesto sto drugi nisu. Izgubio je od finala od Real Madrida, koji ima budzet o kakvom Atletiko moze sanjati. Isto vazi i za dva finala koja je od Barse i Reala izgubio Juventus, koji je morao prodavati Pogbu, Vidala Junajtedu tj Bajernu, a opet i u narednim sezonama pravili bolje rezultate od Junajteda i Bajerna. E to je moc.

avatar
BocAtleti
Tuesday, 24.07.2018
14:16

Ajmo Cholo legendo. Bice ovo sezona za pamcenje!

avatar
Mangus
Tuesday, 24.07.2018
14:11

Stalno je u LS, dolazi do zavrsnice iste, jedna im je nesrecno pobegla, uzeo 2xLE, osvojio titulu... Kako da ga ne vole? Da nikad vise ne osvoji ista, treba spomenik da mu podignu, napravio je od Atletika jedan ozbiljan klub koji moze svakome komotno da stane na crtu bez straha.