Simeone gubi poverenje, a zamena je tu - Atletiko i totalno napadački fudbal?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 05.02.2020.
10:58
Izvor: Sportske.net

Dijego Simeone je po prvi put na tankom ledu, a njegova zamena sigurno bi bila po ukusu navijača, ako već bude morao da ode.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Britanski Telegraf danas je lansirao zanimljivu informaciju - Maurisio Poketino je prvi pik Atletiko Madrida, kao zamena za Dijega Simeonea.

Čolo prolazi kroz najteži period od kako je došao na klupu Madriđana, titula je praktično izgubljena, ispali su u Kupu kralja, izgubili finale Superkupa Španije, a u Ligi šampiona imaju najtežeg rivala - Liverpul.

Kako to obično biva, u velikim klubovima jednostavno moraju da razmišljaju o potencijalnim zamenama, a u prvi plan na Vanda Metrpolitanu iskočio je Poketino.

Argentinac je bez ugovora od kako se rastao sa Totenhemom, čeka pravu ponudu, a navodno je opet odbio Barselonu prošlog meseca.

Pominje se, kao i uvek, Mančester Junajted, ali na crtu Đavolima želi da stane i Atletiko. Jedan od direktora Atletika Andrea Berta veliki je fan Poketina i glavni zagovornik oko njegovog dolaska u Madrid.

Poketino nije krio da želi da njegov naredni posao bude u La Ligi ili Premijer ligi, s tim što Ostrvo ima prednost, jer u Španiji može jedino još na klupu Reala, koju je zacementirao Zinedin Zidan.

Telegraf piše da Poketino postavlje visoke standarde za svoj svoj sledeći posao, želi punu podršku i moć odlučivanja u tranfer politici, a to će sigurno dobiti pre u Atletiku nego u Mančester Junajtedu, gde se sve pita Ed Vudvord.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 05.02.2020
21:34

Ovo su napisanje gluposti, Poketino nece nigde sve dok mu ne izadje ugovor u Totenhemu! Posto je dobio novac a ugovor nije odradio, zato on nesme da preuzme drugi klub, sve dok mu je placen ugovor iz Totenhema, posto je Totenhem jednostrano prekinuo ugovor i isplatio ga Poketinu!

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 05.02.2020
21:17

Vic. Nije neuspeh biti 3 u LA ligi. Menjan kompletan tim. Bez pravih kompletnih priprema. LŠ još nisu ispali, kup ko kup....

avatar
Dorotej
Wednesday, 05.02.2020
13:20

Super bi bilo da Poketino preuzme Atletiko. Imaju fenomenalne igrače, igraju zbod sadašnjeg trenera antipatičan, destruktivan fudbal.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 05.02.2020
12:27

Uh, to bi bila paklena kombinacija, ako vec Colo ode, Poketino je jedini koji moze adekvatno da ga zamijeni.

avatar
JC\'90
Wednesday, 05.02.2020
12:15

Najbolja moguca opcija za Atletiko je Poketino. Po meni nikad jacu ekipu nisu imali a nikako ne igraju.