Simbolični odlazak pre kraja, nema nade za Gatuza, ovo su imena za klupu Milana!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 25.04.2019.
09:08
Izvor: Sportske.net

Rino Gatuzo na pozajmljenom vremenu, sledi ogorčena bitka za četvrto mesto, ali ni to neće promeniti već formiranu odluku!

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Đenaro Gatuzo će završiti sezonu, ali čini se da su u Milanu prelomili.

Poraz od Lacija u kupu i eliminacija je kap koja je prelila čašu, mada je za klub važnije da se plasirao u Ligu šampiona. Neće biti lako, situacija u svlačionici je loša, neki nerazumljivi izbori Gatuza u sinoćnjoj utakmici, ali i njegovi loši odnosni sa Leonardom prete da kulminiraju.

Tim je stigao u završnicu sezone kada je najvažnije totalno van forme, a činjenica da su čelnici napustili tribine tri minuta pre kraja govori simbolično o promeni koja sledi.

Gazidis ima nemoguću ideju, Poketina, a mnogo realnija varijanta je Sari, ako dobije otkaz u Čelsiju. Pominje se i Antonio Konte, koga želi i Inter.

Klub traži zvučno ime, ali će novi problem nastati ako ne završe u top 4, jer bez Lige šampiona sledi nova seča, smanjivanje troškova i neizvesnost.

Podsetimo, Milan je na deobi četvrtog mesta sa Atalantom, Roma ima bod manje, do kraja je 15 bodova u igri, Bergamaski imaju najteži raspored, ali Roma je u boljoj formi od Milana pa je jasno da će "Rosoneri" osim ako nešto dramatično ne promene teško ući u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 25.04.2019
12:15

Iako mu je ovo prva polusezona u evropskom fudbalu, a odmah i prva u Rinovom antifudbalu, Lukas Paketa je vec sada nezamenljiv.
Naime, kada Lukas Paketa odigra najmanje 45 minuta, Milan na 11 utakmica ima 8 pobeda i 3 remija, dok u slucaju da odigra manje od 45 minuta ili ne nastupi - Milan ima jednu pobedu, 2 remija i 4 poraza.

avatar
Uncle Fester
Thursday, 25.04.2019
11:58

Venger je budući trener Milana, živi bili pa vidjeli!!!

avatar
lol (NewProfile)
Thursday, 25.04.2019
10:46

Kapa dole Leondardu, covek je odmah hteo da smeni Gatuza ali su ga na kraju preglasali. Vreme je da Milan posle x godina konacno dovede trenera sa iskustvom.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 25.04.2019
09:48

I Gasperini, Emeri i Garsija su u opticaju.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 25.04.2019
09:14

Prvo i prvo, nije svaka strana fraza pogodna za prevodjenje. Leonardov prvi pik je Konte (nema sanse da Poketino dodje, to slobodno otpisite i zaboravite tu opciju), a vec odavno predlazem da upravo on (Leonardo) sedne na nasu klupu do kraja sezone. Steta, odavno cekamo na taj Kup.