Silva trenira strogoću, "Karamelama" neće biti sladak život

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 02.08.2018.
14:22
Izvor: Sportske.net

Menadžer Evertona povukao nepopularne mere kako bi zaveo red u timu.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Čudno je kada trener pošalje seniora i profesionalnog igrača da trenira van prvog tima, uglavnom sa mlađim selekcijama. Ponekad je i smešno kada se to desi, nekada čak ni sam igrač nije kriv, a dobije kaznu.

Prema informacijama, Kevin Miralas će se pridružiti Ešliju Vilijamsu i Kuko Martini i neće trenirati sa prvim timom Evertona.

Za Vilijamsa ne čudi, njegove partije u poslednjih nekoliko sezona su razočaravajuće i niko ne zna šta se sa njim desilo.

Pored njih trojice, Vlasić je izbačen iz prvog tima, on je doveden prošle godine za 10 miliona funti, ali nije uspeo da se prilagodi na fudbal u Premijer ligi, pa se pretpostavlja da bi pozajmica bila idealna za njega.

Novi trener Evertona pokušava da uklopi tim, doveo je Ričarlisona za rekordnu sumu novca, pored njega stigao je i Dinj iz Barselone, ali Silvi je potrebno još novih igrača i definitivno će Everton biti vrlo aktivan u narednih nekoliko dana, dok se prelazni rok ne završi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Thursday, 02.08.2018
16:02

Treba im jos stoper i to je to,Silva je nerelan sa svojim zahtjevima od 5-6 igraca.

avatar
Mangus
Thursday, 02.08.2018
14:30

Iskreno, ako je neko prekardasio i napravio glupost, ok, posalji ga medju omladince. Ali igraci koji nisu u planu treneru a nisu nista uradili to ne zasluzuju,