Silva: "PSŽ može da osvoji Ligu šampiona"

Autor: Beta Beta
utorak 08.09.2015.
14:15
Izvor: Beta

Fudbaler Pari Sen Žermena Tijago Silva ocenio je danas da njegova ekipa ove sezone može da osvoji Ligu šampiona, pošto trener Loran Blan ima izuzetno jak tim na raspolaganju.

BETA/AP Photo/Jacques Brinon
BETA/AP Photo/Jacques Brinon

Povezane vesti

Pari Sen Žermen je u poslednje tri sezone igrao u četvrtfinalu Lige šampiona, a pošto je cilj kluba da postigne više, tokom letnjeg prelaznog roka uprava je dovela nekolicinu igrača, među kojima i Anhela Di Mariju iz Mančester junajteda.

"Za nas je najvažnije da dobro počnemo takmičenje, bez obzira ko je protivnik. Jedini pravi protivnik Pari Sen Žermenu je Pari Sen Žermen. Vidi se da je ekipa napredovala na psihološkom planu. Imamo dva jaka igrača na svakom delu terena, ne jednog jakog i jednog slabog, već igrače na najvišem nivou. To je važno ako uzmete u obzir da smo prošle godine protiv Barselone igrali bez šestorice startera
", rekao je Silva za Gazeta delo Sport.

"Ove godine ekipa je uglavnom nepromenjena, sa istom filozofijom. Želimo što pre da osvojimo domaće prvenstvo, da možemo da sačuvamo igrače i koncentrišemo se na glavni cilj - Ligu šampiona", dodao je brazilski fudbaler.

Pari Sen Žermen će ove sezone u Ligi šampiona igrati u Grupi A sa Real Madridom, Šahtjorom iz Donjecka i Malmeom, a Silva je reka da će njegova ekipa sigurno proći grupu.

"Real je uvek u vrhu, Šahtjor je nezgodan tim, a Malme će igrati meč života protiv Zlatana Ibrahimovića. Sada počinje sezona, još nismo 100 odsto spremni i možemo još da napredujemo. Želimo što pre da se plasiramo u osminu finala"
, rekao je 30-godišnji defanzivac.

"Ovo bi mogla da bude prava godina za nas. Tu su i Real, Barsa, Bajern, ali moramo paziti i na mančesterske klubove Siti i Junajted, od kojih sam uvek gubio kada sam igrao za Milan", dodao je Silva.

Silva je rekao da je srećan što je u pariski klub došao Di Marija.

"Na sreću završen je prelazni rok. Di Marija je igrač vrhunske klase, napraviće razliku u napadu, koji je i sada veoma jak. Takođe, jaki smo u odbrani i na sredini terena. Na treneru je da napravi najbolji izbor igrača", rekao je Silva.

Takmičenje u Ligi šampiona počinje 15. septembra, a Pari Sen Žermen će na Parku prinčeva igrati protiv Malmea.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Thursday, 10.09.2015
10:36

Можете али нећете освојити јер сте екипа која је састављена од арапских пара и пројектовани сте само да освојите Лигу 1.

avatar
Brat_Herera
Tuesday, 08.09.2015
19:12

Silva,presmiješan si bate ;)

avatar
disqus_w6wAUQLGds
Tuesday, 08.09.2015
17:01

Iako tesko pored barce,reala i bayerna...nikad se nezna lopta je okrugla ako je mogao porto osvojiti i monaco igrati u finalu moze i ovaj psz osvojiti.

avatar
Toti 10
Tuesday, 08.09.2015
16:44

Svake godine ista prica, PSZ moze da osvoji LS...

avatar
Mr.Gost7
Tuesday, 08.09.2015
16:16
avatar
čombe
Tuesday, 08.09.2015
15:12

Sirigu - marquinhos silva luiz kurzawa - veratti matuidi pastore - di maria ibra kavani uz zamene tipa laveci, mota, maxwel imaju vrhunski tim!

avatar
ppera 1
Tuesday, 08.09.2015
14:53

Da je PSG sa najnovijim pojačanjima dovoljno jak da može da osvoji LŠ, to je svima jasno. Ali da je jedini pravi protivnik PSG-u sam PSG, to je ipak novost u fudbalu.

avatar
Brat Scholes
Tuesday, 08.09.2015
14:49

Imaju jak tim,ali nista od titule u LS.

avatar
Crnobradi
Tuesday, 08.09.2015
14:59

Imali su i slabiji malo tim pa su bili blizu LS. Skapirajte da je to fudbal, nikad se ne zna.. PSG deluje mocno a kad neko deluje mocno onda je i favorit. Ne mozes tek sad da tvrdis da nema nista od titule LS xD

avatar
disqus_w6wAUQLGds
Tuesday, 08.09.2015
17:02

A kakve tek onda sanse ima united kad ce psz tesko do titule?