"Sezona stradanja" za Dibalu? Evo šta kaže Argentinac!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 12.09.2018.
13:22
Izvor: Sportske.net

Ova sezona bi trebalo da bude njegova, međutim, sve je zakomplikovao najzvučniji transfer.

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

U Juventusu je svima svanulo od kako je u klub stigao Kristijano Ronaldo, možda Portugalac još uvek nije "otvorio račun" što se tiče pogodaka, ali onaj u klupskoj kasi svakako jeste.

I ne samo to, sada svi vide "Bjankonere" kao jedne od najvećih favorita za osvajanje Lige šampiona, do sada je uvek bio ipak u drugom krugu favorita.

Međutim, jedan od igrača koji je pogođen ovim transferom jeste Paulo Dibala, Argentinac nije navikao da greje klupu, ali se čini da i dalje ima strpljenja.

"Ronaldo je neverovatan, a već imam sreću da igram sa Mesijem u Argentini. Moram biti spreman za svaku sledeću utakmicu, svaka će biti teška i učinićemo sve da pobedimo sve. Sezona je tek počela, čeka nas mnogo posla," kazao je "La Joja" novinarima nakon meča Argentine u kojem nije nastupio od prvog minuta.

Sezona u kojoj treba da dokaže svoju klasu nije počela baš najbolje po Dibalu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Wednesday, 12.09.2018
16:47

Ljudi pisu ajde ti u Mancester da igra onaj anti fudbal, Dibala je i prosle sezone imao problema pa je bio na klupi i na kraju doneo skudeto onim golom protiv Lacija u 90+ min, Dibala ce igrati sa Daglasom i Ronaldom u napadu, kad ne bude igrao krilo igrace iza Ronalda dok ce Daglas desno, Mandzo levo a na sredini terena Pjanic i Matuidi sigurno Dibala nece grejati klupu

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 12.09.2018
15:13

Dibala je klasni igrac tu spora nema Mlad je i vjerovatno ima vece oscilacije nego ovi starii frajeri ali ako vrijedi to ce i dokazati a cisto sumnjam da mu Alegri nece dati znacajunu ulogu u timu

avatar
Mad Max
Wednesday, 12.09.2018
14:08

Једноставно је, у систему који Јувентус игра са Роналдом, који је неприкосновен, нема места за Дибалу. Неко ће морати да риља и трчи, Манџукић је идеалан за тај посао, Бернадески се све више намеће а Даглас Кошта и Квадрадо као класична крила и дистрибутери лопти много више одговарају Роналду, који је потрошач лопте. Дибала ће сигурно добијати прилику, игра Јувентус на три фронта, али неће бити стандардан, то је сигурно. Јунајтеду би заиста легао, али поред њега десно крило и штопер.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 12.09.2018
17:02

Ako je mogao sa Ozilom na AM poziciji da igra u Realu moze i sa njim isto tako.

avatar
stevan_vasic90
Thursday, 13.09.2018
13:48

NikkiCFC@ S tim sto Ozil i Dybala nisu isti igraci. Dybala je napadac, nije ofanzivni vezni igrac. Tu poziciju moze da igra dobro samo na igrici, budimo realni. On nema taj pregled igre i kreativnost potrebne za poziciju ofanzivnog veznog igraca.

avatar
GoranB
Wednesday, 12.09.2018
13:37

Ajde ti put Mancestera!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 12.09.2018
15:10

pa ne valjda kod Murinja ????

avatar
GoranB
Wednesday, 12.09.2018
17:27

Fin je za beka...
Zezam se..
Izgleda je Murinju odbrojano a i da nije voleo bi tog igracu u Utd..