Sevnula levica - Srbin postigao golčinu protiv bivšeg kluba!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.02.2017.
17:11
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova belgijskog Standarda Miloš Kosanović postigao je izuzetno lep gol u remiju svog tima sa ekipom Mehelena.

standard.be
standard.be

Povezane vesti

Fudbaleri Standarda iz Liježa upisali su drugi uzastopni remi u belgijskim šampionatu, pošto su u nedelju na domaćem terenu odigrali 2:2 (1:1) sa ekipom Mehelena.

Bio je to okršaj bivšeg i sadašnjeg kluba trenera Aleksandra Jankovića, ali i srpskog internacionalca Miloša Kosanovića koji se danas istakao jako lepim golom.

Defanzivac Standarda iz Liježa postigao je prelep gol u 40. minutu prvog dela igre i tako doneo prednost domaćem timu koja nije dugo ostala na snazi.

Miloš Kosanović je izveo prekid sa desne strane i levicom smestio loptu u donji levi ugao protivničkog gola. Na žalost, Mehelen je posle samo pet minuta, nakon loše intervencije Kosanovićevih kolega iz zadnje linije stigao do izjednačenja preko Matsa Ritsa.

Strelac izjednačujućeg gola za Mehelen doneo je gostima prednost u četvrtom minutu nastavka, nakon još jednog poklona igrača Standarda, ali je Sa Orlando postavio konačnih 2:2 u 55. minutu drzgog poluvremena.

Pored Miloša Kosanovića, strelca prvog gola za Standard, danas su na pomenutom meču nastupila još dvojica srpskih internacionacala koji brane boje Mehelena. Radi se o Aleksandru Bjelici i Urošu Vitasu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke