Sevilja razbila i preskočila Hetafe, trka za LŠ nikad uzbudljivija!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 23.02.2020.
20:26
Izvor: Sportske.net

Andalužani su, ipak, kvalitetniji tim od Hetafea.

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Fudbaleri Sevilje pobedili su u gostima, na Alfonso Perezu ekipu Hetafea rezultatom 3:0 u direktnom okršaju za plasman u Ligu šampiona.

U derbiju 25. kola La Lige, između trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe, Sevilja je slavila golovima Okamposa, Fernanda i Kundea.

Sevilja je do vođstva došla u finišu prvog poluvremena, kada je Regilon vratio povratnu kroz peterac, a Okampos samo postavio nogu za 1:0.

U drugom delu igre, Sevilja je u razmaku od osam minuta dala dva gola i rešila pitanje pobednika. Nakon prekida, De Jong je vratio loptu u peterac sa druge stative, a Fernando bez problema pogađa prazan gol - 2:0.

U 75. minutu, Fernando je ovaj put asistent, pravovremeno proigrava mlađanog Kundea, a ovaj postavlja konačnih 3:0.

Inače, na terenu su po 90 minuta odigrali naši fudbaleri Nemanja Maksimović i Nemanja Gudelj, a ovaj put je slavio drugi.

Sevilja je sada treća sa 43 boda, Hetafe ima 42, a Atletiko Madrid 40, i večeras zatvara program protiv Viljareala i ima priliku da skoči na deobu trećeg mesta.

Trka za Ligu šampiona biće uzbudljivija nego ikad, jer ne treba otpisivati ni Real Sosijedad, koji ima tri boda manje od Sevilje (40).
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke