Sevilja napunila Granadu do vrha!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 30.11.2014.
18:53
Izvor: Sportske.net

Sevilja je na svom terenu očekivano savladala Granadu, ali nije bilo tako lako kako rezultat pokazuje, pošto su domaći većinu golova postigli pred sam kraj utakmice.

Beta/AP Photo/Miguel Angel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Angel Morenatti

Povezane vesti

Fudbaleri Sevilje savladali su Granadu rezultatom 5:1 (1:1). Domaći su veći deo meča bili bolji, ali se Granada dugo držala i bila u većem delu meča poprilično ravnopravan rival.

U 24. minutu Sevilja je povela preko Karlosa Bake. Reprezentativac Kolumbije bio je na pravom mestu i uspeo je da sprovede jedan odbitak u mrežu gostiju.

U smiraj polovremena, El Arabi je iz jedanaesterca doneo izjednačenje gostima. Penal je skrivio Mbija posle igranja rukom u kaznenom prostoru.

Na početku drugog poluvremena Sevilja je vršila pritisak na goste, ali su oni odolevali do 65. minuta, kada je Banega ponovo doneo prednost domaćinu.

Banega je iz prve pogodio prečku, ali se lopta ponovo odbila do njega i onda je Argentinac uspeo da je sprovede u mrežu.

Baka je svojim drugim u 79. minutu doneo visoku prednost Sevilji i obezbedio pobedu, a do kraja meča Granada je pretrpela pravu katastrofu.

Gameiro je u 89. minutu pokazao zavidnu tehniku i sjajnim lobom pronašao Mbiju, koji se tako iskupio za penal koji je napravio, a u 92. minutu je sam Gameiro krunisao odličnu partiju i svojim golom, koji je postigao glavom posle savršenog centaršuta Vitola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke