Ševčenko u superlativima o italijanskoj reprezentaciji!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 10.10.2018.
00:19
Izvor: Sportske.net

Legendarni napadač nije propustio priliku da pohvali i svoj bivši tim.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Italija i Ukrajina će odigrati prijateljski meč u sredu od 20:45 h po našem vremenu.

Trener gostujućih igrača, Andrij Ševčenko je na konferenciji za medije govorio o ovom duelu i o svom narednom protivniku:

"Veoma sam srećan zbog povratka u Italiju, zemlju koja mi je dala mnogo toga. Sjajno je to što ću dovesti moj tim ovde i što ćemo na ovom stadionu da igramo protiv Italije. Imamo nekoliko problema, ali ćemo dati sve od sebe", započeo je Ševčenko.

"Jarmolenko nam nije na raspolaganju, a što se tiče ostalih, videćemo nakon treninga. Naša liga ima mnogo problema trenutno i nažalost, mnogi talentovani igrači ne dobijaju šansu."

"Veoma sam ponosan što sam trener nacionalnog tima. Stigao sam evropskog 2016. godine i igrači su bili baš neraspoloženi. Morali smo da radimo naporno, da promenimo ceo sistem, za sve je potrebno vreme."

Legendarni napadač Milana, Čelsija i Dinama iz Kijeva je iskoristio priliku da pohvali italijansku reprezentaciju, ali i svoj bivši klub.

"Smatram da Italija ima mnogo talentovanih igrača. Možda im jedino nedostaje napadač koji će da pravi razliku na terenu, ali tu su uvek talenti koji se probijaju, poput Patrika Kutronea iz Milana."

Kutrone Calhanoglu Milan Verona

Kutrone je dobio poziv, ali je trenutno povređen, kao i Zaza, Danilo DAmbrozio i Romanjoli.

"Teško je objasniti zašto je Italija u problemu trenutno, vi vidite da tu ima ogroman potencijal kada je ta reprezentacija u pitanju, samo im je izgleda potrebno malo više vremena. Italija će uvek imati dobre igrače, a trenutno u Milanu ima dosta potencijala", rekao je trener Ukrajine.

Ševčenko je seo na klupu ove reprezentacije 2016. godine, a nakon ovog prijateljskog meča ga očekuje meč protiv Češke. Kada je Liga Nacija u pitanju, oni su trenutno vodeći u Ligi B (Grupa 1), imaju dve pobede iz dva odigrana meča, a u grupi su sa Češkom i Slovačkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Wednesday, 10.10.2018
08:22

Dinamo pa mi iako smo mi najveci, ipak je tamo prvo igrao i proslavio se:-D