Setijen pod 'rafalnom paljbom', Bartomeu ga ne da - Presuda večeras na "Kamp Nou"?

Autor: Stefan Matić
utorak 30.06.2020.
14:35
Izvor: Sportske.net

Čelnici kluba uz stručni štab.

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Ovih dana je izuzetno 'vruće' u postavi šampiona.

Sama događanja tokom i posle meča sa Seltom ne daje nadu da Barsa može okrenuti trku za šampionatom u svoju korist. Katalonci imaju dva boda manje od Real Madrida, Mesija i ekipu večeras čeka veliki derbi sa Atletiko Madridom dok "los blankosi" za dva dana igraju sa Hetafeom.

Mnogi igrači su se okrenuli protiv svog menadžmenta, deluje da je upravo kapiten Leo Mesi najglasniji, prognozira se kratka saradnja sa Setijenom to jest da će bivši trener Betisa 'preživeti' tek jednu sezonu na "Kamp Nou". Spekuliše se da je povratak Ćavija jako blizu, ovog puta u vidu 'maestra' van terena.

Danas španski mediji prenose da trener i dalje ima jaku podršku u samom vrhu kluba, predsednik Bartomeu i Erik Abidal su posetili stručnjaka kući kako bi pokazali da i dalje veruju u njega.

Ostaje da se sačeka večerašnja utakmica protiv Atletiko Madrida, sve osim pobede je neuspeh a samim tim i vetar u leđa Real Madridu da polako krenu sa pripremom slavlja.

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Tuesday, 30.06.2020
16:38

Vecerasnja utakmica nece bas nista promeniti bez obzira na rezultat. Titulu su svakako izgubili, sto donosi rasterecenje za igrace, ali ce oni uprkos tome odigrati jadno i kukavicki braneci jalovim, bezidejnim i presporim napadima 0:0, a pogotovo 1:0 ako do toga dodju.