Setijen ostaje na "Viljamarinu", ali ne još dugo!

Autor: Nikola Miloradović
petak 26.04.2019.
16:58
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se spremaju promene u Real Betisu.

EPA-EFE/QUIQUE GARCIA
EPA-EFE/QUIQUE GARCIA

Povezane vesti

Ekipa sa "Benito Viljamarina" igrala je jako dobar fudbal ove sezone, doveli su nekoliko dobrih pojačanja minulog leta i delovalo je da će uspeti da se izbore za mesta koja vode u Evropu.

Ipak, sada postaje jasno da se to neće dogoditi, iako su u prvom delu sezone beležili dobre rezultate, serija loših u poslednje vreme dovela je do velike promene stanja u klubu.

Tako su se pojavile i informacije da bi Kike Setijen mogao da ostane bez posla, ali su iz kluba doneli drugačiju odluku.

Naime, Setijen će do kraja sezone sasvim sigurno predvoditi "Verdiblankose", ali se očekuje da će po završetku takmičarske godine ostati bez posla.

Naime, uprava smatra da bi morali da mu isplate preveliki novac ako bi ga sada otpustili, te će sačekati kraj sezone, kada će Setijen imati godinu dana ugovora, te će jeftinije proći kada mu uruče otkaz.

Da će se situacija tako razviti govore i glasine da je već poznata i zamena za njega na "Viljamarinu", a to bi trebalo da bude trener Deportivo Alavesa Abelardo Fernandez.

abelardo fernandez

Već je najavljeno da će on napustiti Alaves i pored sjajnih rezultata ove sezone, a kako stoje stvari, neće dugo ostati bez posla, kako ga čeka mesto na klupi Betisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke