Setijen je bivši, a da li je svestan toga?! Evo kako je objasnio debakl!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.08.2020.
00:16
Izvor: Sportske.net

Kike Setijen na Barsinoj klupi - prizor koji navijači katalonskog kluba više ne žele da vide. Želja im je ispunjena?

Beta/Rafael Marchante/Pool via AP
Beta/Rafael Marchante/Pool via AP

Povezane vesti

Navijači Barselone su u neverici ispratili večerašnju blamažu njihovog kluba u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Bajerna.

Konačnih 8:2 za Bajern trebalo bi da znači radikalne kadrovske promene u Barsi, počev od trenera Kikea Setijena, verovatno najomraženijeg čoveka večeras među navijačima Barselone.

Kako prenosi poznati italijanski novinar Fabricio Romano, odluka o smeni Setijena je već doneta i on definitivno više neće voditi Barselonu sa klupe.

A šta je Setijen rekao posle istorijske blamaže, ima li bilo kakvo objašnjenje?

"To je strašno bolan poraz. Počeli smo dobro, ali snaga njihovog tima nas je nadmašila. Barsa je tako veliki klub da ovo mnogo boli", istakao je Setijen.

Novinari su ga upitali o njegovoj budućnosti u Barseloni.

"Sada je suviše rano da bih razmišljao da li ću nastaviti ili ne. To ne zavisi od mene, potrebno je pravilno razmišljanje uzimajući u obzir situaciju i važnost ovog ponižavajućeg i bolnog poraza.

Očigledno, ovaj ogromni gubitak me je povredio. Način na koji se desio, bio je izuzetno bolan. Ne samo da se brinem za svoju budućnost, već je to vrlo bolan poraz za klub i navijače"
, izjavio je Setijen.

Poruka navijačima?

"Ne postoji konstruktivna poruka koja se sada može poslati. Izuzetno smo frustrirani. Ovo je strašno bolno za navijače. Za nas, kao profesionalce, to boli i moramo to prihvatiti. Moramo misliti da će budućnost biti bolja. Moramo se oporaviti od ovoga danas, razmišljajući o budućnosti.

Znam šta znači ovaj gubitak. Morate da sagledate šta se danas dogodilo iz šire perspektive. Znam da kredibilitet trenera opada kada se ovako nešto dogodi. To me ne zanima trenutno. Nadigrao nas je vrlo dobar tim. Osim prvih nekoliko minuta, oni su nas očigledno potukli do kraja utakmice",
dodao je Setijen.
-
Baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 15.08.2020
10:10

Каква незналица и нечовек. Може да буде пресрећан што је уопште добио прилику да води тако један велики клуб иако му је највећи домет, уз дужно поштовање, био Бетис.

avatar
deki trbic
Saturday, 15.08.2020
09:46

druze nije do tebe...to je veci deo do igraca i uprave koja je dovela pogresne igrace i poslala na pozajmicu Kutinja, koji Vam je za 10 min dao dva gola i asistencija...xD

avatar
No rules
Saturday, 15.08.2020
09:16

Sta je drugo mogao da izjavi. Bajern je prejak, Barsa dotrajala, potrebna im je smena generacija i totalni remont. Oni trenutno nemaju kostur tima. U svim linijama su losi, osim Fatija nemaju kvalitetnog mladog igraca.

avatar
JC\'90
Saturday, 15.08.2020
08:43

Ja mislim da svaki trener velikog kluba posle ovako velikog poraza i blamaze treba sam da podnese ostavku.

avatar
Amalainter
Saturday, 15.08.2020
08:29

Razlaz starci..😂

avatar
koma73
Saturday, 15.08.2020
08:13

Sve su ovo produkti i posledice slepog slušanja zlog patuljka i njegove vizije ko da se proda, ko da se dovede, ko da bude trener... Pa, uživajte sada u tome. Sinoć ga nije bilo nigde.

avatar
P. S.
Saturday, 15.08.2020
03:17

Ne vidim zašto bi ikoga zanimalo šta on ima da kaže o ovoj utakmici, pa čak ni bilo ko iz Barse? Koliko se sećam navijače je nakon debakla u Rimu zanimalo ne šta će da kažu o tome, već šta će uraditi da se to nikada više ne ponovi? I videli smo šta su uradili već dogodine na Anfieldu. Nakon toga nastavljjeno je još gore i ovaj debakl se nikako nije mogao izbeći osim porazom protiv Napolija.

avatar
Bádr Hari
Saturday, 15.08.2020
02:37

svih 8 golova je Bayern dao iz ofsajda. :D

avatar
Bádr Hari
Saturday, 15.08.2020
02:37

pa jasno je kao dan da je u pitanju sudijska kradja, opet je izlizani potplatio sudije i igrace Bayerna da sprece mog idola Messija da osvoji LS. :D

avatar
BlueBoy84
Saturday, 15.08.2020
00:50

On izgleda nije ni svestan da nikada i nije bio trener i da se nije pitao ni za sta. mesi je bio taj. Nadam se da više nije

avatar
zeks
Saturday, 15.08.2020
00:45

Apsolutno nebitno,on je najmanji problem. Nijedan trener u istoriji fudbala se nije pitao manje nego Setjen u Barsi

avatar
Boginja iz Bergama
Saturday, 15.08.2020
00:32

Otisao il ne Barselona se raspala, jos ih Kutinjo dokusuri namjerno...

avatar
Don Carlo
Saturday, 15.08.2020
00:31

ne smjenjujte ga, ovaj je odličan, sve je kako treba