"Serijski pobednik" Konte napravio Abramoviču problem, igrači i navijači u mraku!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 20.05.2018.
10:25
Izvor: Sportske.net

Ono što je izgledalo izvesno sada treba sprovesti u delo uz "hendlovanje" štete. Mnogi smatraju da je klub nerazuman, ali Romanu to često nije smetalo...

EPA-EFE/SEAN DEMPSEY
EPA-EFE/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Antonio Konte će kao pobednik otići iz Čelsija, ako ode.

"Ja sam serijski pobednik, pokazao sam to u Juventusu i ovde", rekao je Italijan posle pobede u finalu FA kupa.

"Trofeji se ne dele pre sezone, uvek su proizvod rada svih. Nismo uspeli da se plasiramo u Ligu šampiona, ali nismo ni imali tim za to"
, odapeo je novu otrovnu strelu menadžer Čelsija.

I onda poruka koja se može čitati između redova.

"Imam ugovor još sezonu, i imam nameru da ga ispoštujem. Ono što treba reći je da je odluka na klubu, oni će na kraju prelomiti, biću prvi koji će prihvatiti. Ali, da se menjam neću, ja sam takav kakav sam, drugo ne bih bio ja, ponoviću, serijski sam pobednik", dodao je Konte.

Pametnom dovoljno.

Raskid će koštati papreno, 12 miliona evra i Konte neće podneti ostavku, a neće ni prestati da priča protiv Granovskaje i traži pojačanja.

To Čelsiju ne ostavlja mnogo izbora, ne mogu da ga disciplinuju, sa druge strane navijači i velika većina igrača, predvođena onim najboljim, Azarom, su za to da Italijan ostane.

To nije bio slučaj sa Murinjom, ali Abramovič se puno ne obazire na tuđa mišljenja. On i njegova desna ruka Granovskaja ne mogu da nateraju Kontea da zaćuti, više nema tampon zone, Majkla Emenala i teško je zamisliti situaciju u kojoj Antonio Konte prihvati sve što mu se kaže.

Ali, ni Čelsi nema neke opcije, Luis Enrike je po mentalnom sklopu sličan Konteu, Sari čeka, no postoji bojazan kako će se snaći u velikom klubu. Anćeloti je podgrejana supa, Alegri i Poketino nerealne mete.

Klub radi na pojačanjima, Seriju, Levandovskom i još nekolicini igrača, pre svih Marsijalu, a žele da prodaju Moratu koga je Konte doveo u klub.

Niko ne zna šta je sledeći potez, u Čelsiju su računali da će se nagoditi sa Konteom, da će on sam otići, prihvatiti ponudu da bude selektor, ali on je jedino bio zagrejan za PSŽ.

To je propalo, sa Napolijem nije hteo da razgovara, Inter nema novca. Zbog toga, Konte može jednostavno da uzme godinu odmora, pokupi 12 miliona evra, sačeka da mu istekne ugovor narednog leta.

On neće pristati na nagodbu, upravo jer nema nekih značajnih ponuda, niti želi da ide u Zenit i na slične egzotične destinacije.

I sve to je glavobolja za Abramoviča, igrači žele da se situacija što pre reši, kako bi se i sami odredili prema budućnosti, a navijači su listom za to da Konte ostane, no njih niko ništa ne pita...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BeRealisticDemandThe
Sunday, 20.05.2018
22:14

Koji cirkus :D Teraju jednoj od najboljih trenera danasnjice.

avatar
10BillionXD
Sunday, 20.05.2018
20:11

Mislim da Hazard nije protiv Contea vec protiv njegovog stila igre i prevelike opreznosti.

avatar
Sunday, 20.05.2018
15:34

Nisam za njegov ostanak,pa da krenem sa razlozima:Prvo Fabregas mu prosle sezone nije igrao ulazio je po 15-20 min bio je gotovo precrtan da napusti klub odjednom zaokret,prodaje standardnog Matica i forsira Fabregasa koji ne moze vise od 30.min da odigra,zatim salje RLC na pozajmicu decko koji ima bolje predispozicije od Pogbe evo ide na SP,fudbal je krajnje defanzivan ove sezone,katastrofalna selekcija igraca,kasne izmene u 80.min pretezno.....Celzi je morao da bude u TOP 4 on pobija to,ekipa koja je bila sampion ostala je bez TOP 4 sta je Poketino doveo samo bi ga pitao pa je izborio top 4.Hvala mu stojim da je uz Murinja najbolji koji je radio u Celziju ali je jako prkosan,osvetoljubiv tip kao i Murinjo.....

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 20.05.2018
14:27

kakva nepravda ce biti ako otjeraju njega i koliko ce se ogrijesiti nije realno,2-3 eventualno 4 top igraca su potrebna,kostur tima je jak i tu je mnogo igraca i za buducnost ali moraju biti prevodjeni Konteom,pokazao je covjek da zna da osvaja trofeje i u Juventusu a to samo potvrdio u Celsiju

avatar
Bratuska_Blueboy
Sunday, 20.05.2018
12:40

Konte poznaje ovaj tim, ima samopouzdanje, zeli da ostane... samo se nadam da moze naci zajednicki jezik sa upravom i da ce mu izaci u susret i dovesti ovo leto dobra pojacanja... istina ove sezone Celsi je imao skoro pa prosecan tim ali sa 2,3 nova igraca izrazenih kvaliteta sigurno da bi bili mnogo jaci naredne sezone...

avatar
II Plava Horda II
Sunday, 20.05.2018
12:05

Kontea treba ostaviti pa nek igra LE za koju ga smatram najvise odgovornin a ovako losu sezonu u ligi Celsi nece ponoviti jer sve sto je moglo da krene lose ove sezone je krenulo. Celsi nije dobio nijedan mec u kojem je bio losiji dok je dosta kiksao u onim kojim je bio bolji i to ce se promeniti sledece sezone. Timu ne treba mnogo, dva do tri dobra pojacanja uz par prodaja i to ce biti tip top.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 20.05.2018
11:23

Neka ostane , ali dovedite mu 3-4 prava pojacanja , inaku bolje neka ide ...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 20.05.2018
10:40

Ne znam za to da je velika vecina da Konte ostane. Nekako jucer kada su slavili samo par njih je trcalo do Kontea i slavilo (barem koliko sam uspeo videti). Ja bi voleo da Konte ostane ali da mu daju odredjene garancije za transfere pa neka je to i 50 mil.€ + prodaja postojeci igraca ali da covek sam odluci!!! U slucaju da Kontea otpuste onda u obzir dolazi samo Poketino. Sari je dobar ali covek ne rotira, igra sa laznom 9-kom a i pitanje je kako bi se snaso u Engleskom fudbalu. Konte je za mene posle Murinja (ali samo u prvom mandatu) najbolji trener koji je radio u klubu!!! Treba da ostane, voda ide na njegov mlin nakon dva trofeja iz dve sezone sa ovakvim timom tu mu svaka cast. Ja mislim da Celsiju ne treba previse pojacanja ako ostane okosnica momcadi onda samo Naigolan/Kovacic, Marsijal i Bejli. Dalje nisu potrebna neka pojacanja MOZDA jos obrana ako ode Luiz ili Kejhil, Alonso, Zapakosta ili tako neki slicni. Nama je najbitniji jedan plejmejker tipa T.Alkantara/Kovacic/Eriksen ili neki takav tip (da se razumemo ne mislim na njih striktno nego takav tip). Jucer Fabregas u 55 min. stao da trci i da nije Kantea i Bakajoka mi bi primili 5 golova. Sve u svemu, Konte ili Poketino!!! #CFC

avatar
MalaSkoljkica
Sunday, 20.05.2018
11:35

Vama bi dobro lego plejmejker plus Marsijal u napadu.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 20.05.2018
21:37

Marsijal je dobar i svakako bi imao vise prostora za igru nego u Junajtedu.

avatar
10BillionXD
Sunday, 20.05.2018
20:10

Sarri igra sa cim raspolaze. Higuain mu je bio ST i Milik dok nije pokidao ligamente.