Serija A - Žervinjo produžio agoniju Đenove!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 30.11.2020.
22:44
Izvor: Sportske.net

Spuštena zavesa na deveto kolo Kalča.

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

U susretu dve ekipe sa lošom formom, svoju crnu seriju prekinulaekipa Parme. Đenova izgubila kao domaćin rezultatom 1:2.

"Mlekari" su počeli odlično, Žervinjo donosi prednost posle tek 11 minuta igre - krilo koristi odličnu asistenciju Kucke. Gosti vode 1:0. Mogla je Đenova do brzog izjednačenja, Šomurodov nije uspeo, Sepe odlično reaguje.

Skamaka je takođe imao šansu, kod Parme i dalje najagilniji Žervinjo koji je imao još dva šuta do kraja prvog dela igre - drugi šut je završio na samom okviru gola.

Ipak posle pauze, gosti postižu ekspresno i drugi gol. Ponovo Žervinjo, krilo odlično reaguje na odbitak u 47. minutu. Parma vodi sa 2:0.
Đenova uspeva da prepolovi deficit tri minuta kasnije, Šomurodov precizniji ovog puta - 50. minut 1:2. Imao je Sturaro šansu za izjednačenje, šut odlazi pored stative.

"Grifoni" su nastavili sa inicijativom, ali uzalud. Ekipa Rolando Marana nikako da dobije meč i ligi još od polovine septembra meseca. Ovog puta "mlekari" su ti koji su prekinuli crnu seriju, Parma slavi po prvi put u Seriji A još od 4. oktobra i meča sa Veronom.

Radovanović je meč svoje Đenove odgledao sa klupe.

      
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke