Serija A - Velikani misle već na LŠ, matine poslastica, Sergej protiv Vanje! (NAJAVA)

Autor: Vladimir Stojanović
petak 02.11.2018.
13:40
Izvor: Sportske.net

Juventus, Inter i Napoli čekaju velika iskušenja sredinom nedelje, kolo se otvara u petak, u nedelju Milinković Savići jedan protiv drugog.

EPA/BEN CAMPBELL
EPA/BEN CAMPBELL

Povezane vesti

Italijani otvaraju kolo u petak, razlog je gostovanje Parižana pod Vezuvom u Ligi šampiona pa će Napolitanci dan ranije, večeras ugostiti Empoli.

Anćeloti će promešati karte kao i pred svaki meč LŠ, na klupu će Insinje, Hamšik, Alan, Ruiz, a od prvog minuta na terenu naš Maksimović, kao i Mertens koji se žalio na odsustvo minutaže i to što počinje sa klupe.

Empoli sa Krunićem u timu, gledaće ga skauti Napolija, bosanski Srbin je itekako zanimljiv domaćinu.

U subotu krcata "Meaca" želeće sedmu pobedu u nizu za Inter, koji dočekuje Đenovu. I ovo je uvod u veliki meč Lige šampiona, dolazi Barselona u utorak, videćemo hoće li Spaleti odmoriti Ikardija koji spreman želi da dočeka bivši klub. Đenova je bila blizu boda u odloženom meču protiv Milana na ovom stadionu, probaće da iznenade, Lazović je u timu.

Roma putuje u Firencu, Bleki Milenković protiv Kolarova koji će igrati od početka, "Vučica" želi da uđe u seriju pobeda, posle remija sa Napolijem kada su bodovi izgubljeni u finišu, ali na "Frankiju" nije lako.

Juventus je veliki favorit protiv Kaljarija, videćemo da li su izvukli pouke iz meča sa Đenovom kada su razmišljali o Junajtedu i izgubili jedina dva boda u sezoni. Ova utakmica takođe dolazi pred meč sa "Đavolima", Alegri neće puno menjati, povređen je Džan, kao i Bernadeski i Kjelini, Ronaldo i Dibala će igrati, Daglas Košta se vraća od prvog minuta, roviti Mandžukić i Kedira su na klupi. Rezon je jasan, možda zvuči čudno, ali za Juve su ovi bodovi važniji nego oni protiv Junajteda, jer u Ligi šampiona dominiraju, a u Seriji A žele da što pre naprave veliku razliku i kiksevi nisu dozvoljeni.

U matineu u nedelju, Lacio čeka SPAL koji je već dobio na "Olimpiku" ove sezone i to Romu pre dva kola. Videćemo duel braće Milinković-Savić, Sergej protiv Vanje koji je sjajno branio protiv "Vučice" ali i dobio crveni karton. vraća se na gol,  timu će biti i Everton Luiz, bivši igrač Partizana.

Kjevo koji je u nevolji čeka Sasuolo, od Srba samo Radovanović na terenu, Tanasijević na klupi Kjeva, Đorđević i Tomović su povređeni. Kod Sasuola, Đuričić čeka šansu sa klupe.

Parma sa Žervinjom u postavi dočekuje Frozinone, Samp i Torino odigraće zanimljiv meč na "Marasiju", povratak Macarija na mesto uspeha, sa Dorijanima je bio četvrti na tabeli.

Bolonja i Atalanta uvek igraju zanimljive mečeve, a Milan će u Udine, u pokrajinu gde ima veliki broj navijača, posle dve pobede u finišu, žele novi trijumf i juriš na top 4.

Petak:

Napoli - Empoli 20:30

Subota:

Inter - Đenova 15:00
Fiorentina - Roma 18:00
Juventus - Kaljari 20:45

Nedelja:

Lacio - SPAL 12:30
Kjevo - Sasuolo 15:00
Sampdorija - Torino
Parma - Frozinone
Bolonja - Atalanta 18:00
Udineze - Milan 20:30

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke