Serija A - Vatromet u Bolonji, Đuričić i Sasuolo "liverpulskim" načinom stigli do sva tri boda!

Autor: Stefan Matić
nedelja 18.10.2020.
14:27
Izvor: Sportske.net

Kakav meč na "Renato Del'Ari".

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Bolonja je vodila u dva navrata, 1:0 i 3:1, ali De Zerbijev tim od 64. do 77. minuta postiže tri gola za preokret i konačnih 4:3.


Već u devetom minutu smo videli prvi gol na utakmici. Pogodak je delo Sorijana koji koristi asistenciju Palasija za vođstvo koje pak nije zadugo potrajalo.

Tačnije, potrajalo je svega devet minuta, Domeniko Berardi odličnim udarcem vara Skorupskog - 1:1 u 18. minutu.

Domaći nisu odustajali, pred odlazak na pauzu vidimo još jedan gol u mreži Konsiljija. Sorijano je ovog puta bio asistent a Svanberg egzekutor - igrao se 39. minut, domaći odlaze sa prednošću na pauzu.

To vođstvo je povećao Rikardo Orsolini, krilni igrač pogađa u 60. minutu za 3:1 i sada već ubedljivo vođstvo Mihajlovićevog tima.

Međutim De Zerbijevi puleni ne odustaju, Đuričić odličnim utrčavanjem i preciznim udarcem u 64. minutu smanjuje na 3:2. Samo šest minuta kasnje bilo je 3:3, Kaputo nastavlja odličnu seriju golova u 70. minutu.

A onda veliki preokret, Tomijasu nespretno vara svog golmana, Sasuolo autogolom u 77. minutu stiže do prvog vođstva na današnjoj utakmici. Ovaj potez japanskog defanzivca je ujedno i postavio konačni rezultat, sedam golova u Bolonji, Sasuolo nosi kući sva tri boda.

     
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke