Serija A - Trka se nastavlja, može li Milan da vrati u borbu za Ligu šampiona (NAJAVA)

Autor: Vladimir Stojanović
subota 24.02.2018.
11:47
Izvor: Sportske.net

Juventus bi kod kuće protiv Atalante mogao da ima teži posao nego Napoli u ponedeljak na Sardiniji. Derbi na "Olimpiku", Lacio ide u Emiliju, Inter pred novim imperativom.

Epa/Filippo Venezia
Epa/Filippo Venezia

Povezane vesti

Italijani nastavlju šampionat dana, kolo otvaraju Bolonja i Đenova, timovi koji su u bezbednoj zoni, Đenovljani su serijom dobrih rezultata pobegli iz opasnih voda pa bi ovo mogao da bude klasičan duel ekipa koje bi bile zadovoljne podelom bodova.

Večeras Inter dočekuje Benevento, jasno je da moraju da pobede, sve drugo dovešće do novih lomova. Sada su izvan top 5, mnogo toga zavisi od Lige šampiona, dok Napolitanci nemaju šta da izgube u gotovo nemogućoj misiji da izbore opstanak. Ikardi je rovit, meč bi mogao da počne sa klupe, Đuričić će biti starter.

Nedeljni matine otvara duel između Krotonea i Spala, direktna borba za opstanak, kako se obično kaže, meč nosi šest poena, Zengin tim igra dobro kod kuće, gosti iz Ferare sa bivšim igračem Partizana Evertonom u postavi.

U popodnevnom nedeljnom programu Sampdorija dočekuje Udineze, ovo bi mogao da bude pravi Amarkord s obzirom na prošlost Kvaljarele i Zapate, ali oni neće imati milosti prema "Zebretama".

Sasuolo čeka Lacio, Rimljani žele novu pobedu na putu ka Ligi šampiona, SMS počinje, Basta je na klupi. Što se sudara Verone i Torina tiče, domaćinu bodovi potrebniji, Jagoš Vuković će početi za Venete, na drugoj strani Ljajić zakovan za klupu, videćemo hoće li otići u Rusiju naredne nedelje.

Fiorentina bez suspendovano Blekija Milenkovića čeka Kjevo, a u kasno popodnevnom programu Juventus dočekuje Atalantu u prvom od dva meča za tri dana. Drugi je u sredu revanš kupa, Juve je oslabljen, Iguain neće igrati, Bernadeski je izgleda otpao i za meč protiv Totenhema, Mandžukić i Dibala će početi utakmicu. Takođe, u tim se vraća Matuidi.

Derbi je na programu u nedelju uveče, Roma čeka Milan, gosti u boljoj formi, šansa da se i definitivno vrate u trku za top 4. Neće biti lako, mada su Rimljani imali težak meč u Donjecku. Milan se zahuktao, pregazili su Ludogorec, imaju sve igrače na raspolaganju, na drugoj strani takođe osim Gonalona i dugo povređenog Karsdorpa svi spremni, Kolarov u postavi.

Kolo zatvara gostovanje Napolija u ponedeljak na Sardiniji. Cilj je ostvaren, ispali su iz Evrope, sada im ostaje jedino šampionat i trka udvoje sa Juventusom. Sari će sve snage baciti u vatru, svaki bod je dragocen do kraja, gosti su veliki favoriti na Sant'Eliji.

Parovi:

Bolonja - Đenova 18:00
Inter - Benevento 20:45

Nedelja:

Krotone - SPAL 12:30
Sasuolo - Lacio
Fiorentina - Kjevo
Verona - Torino
Sampdorija - Udineze
Juventus - Atalanta 18:00
Roma - Milan 20:45

Ponedeljak:

Kaljari - Napoli 20:45

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Saturday, 24.02.2018
14:30

Nadam se da ce Spaleti poceti utakmicu sa Rafinjom i Ikardijem, pa neka igraju koliko mogu...poluvreme ili...bolje nego da ulaze posle?

avatar
amigo999
Saturday, 24.02.2018
13:47

Ako Milan pobedi, stvara sanse da se docepa LS preko lige...Mada ih ceka gradski derbi della madonnina.....a onda Arsenal...

avatar
Saturday, 24.02.2018
13:35

Милан треба прво да се зацементира на месту које води у ЛЕ, а тек онда да размишља о борби за ЛШ ! Али од меча до меча, па како буде ...

avatar
Saturday, 24.02.2018
13:04

Tesko, ali nije i nemoguce.

avatar
Vlado rosonero
Saturday, 24.02.2018
13:03

Bolonia -Djenova GG, inter - benevento 1,crotone-spal 0-2,fiorentina-chievo 1,sasuolo-lazio GG, samdoria-udinese p1+, verona-torino p1+, juventus-atalanta 1,roma- Milan x2, kaljari-napoli 2. Forza milan😀