Serija A - Spektakl u Torinu, Beloti promašio penal, pa kreirao ludilo!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 12.05.2019.
14:27
Izvor: Sportske.net

Fantastičan meč na severu Italije.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fudbaleri Torina napravili su veliki podvig u 36. kolu italijanske Serije A pošto su nakon dva preokreta uspeli da savladaju ekipu Sasuola sa 3:2.

"Bikovi" su imali sjajnu priliku da već u 17. minutu povedu, ali je Beloti promašio penal.

Kazna je stigla deset minuta kasnije kada je Mehdi Burabija na asistenciju Filipa Đuričića savladao Sirigua, a potom i dobio drugi žuti karton zbog veoma bizarne situacije koju možete pogledati OVDE.

Usledila je velika ofanziva Torina u drugom poluvremenu, takav pristup im se isplatio kada je Andrea Beloti nakon fantastičnog pokušaja uspeo da postigne pogodak i poravna rezultat u 56. minutu.


A onda - ludnica. Torino je stigao do izjednačenja u 81. minutu kada je Simone Zaza rutinski savladao Konsiljia, da bismo minut nakon toga videli trenutak magiije Andree Belotija.

Ponovo je Italijan probao "makazicama", pa je ovoga puta i pogodio za pobedu svog tima i nadu da će ekipa Valtera Macarija izboriti plasman u neko od evropskih takmičenja.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Sunday, 12.05.2019
14:35

Italijanski fudbal je smejurija. Crveni karton po komandi, Torino je morao da odnese pobedu na ovaj ili onaj nacin. 1000 ove sezone su u Seriji A ovako proslavili pogodak i nikom nista, a sada crveni

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 12.05.2019
14:30