Serija A - Sjajni Kaljari slavio u Bergamu, tragičari Pašalić i Iličić srušili Atalantu

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 03.11.2019.
14:45
Izvor: Sportske.net

Još jedan veliki trijumf za ekipu sa Sardinije.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

U okviru 11. kola Serije A, Atalanta je dočekala Kaljari, gosti su nastavili da beleže sjajne rezultate, slavili su sa 0:2 (0:1).

Igrao se 32. minut kada su gosti poveli, Mario Pašalić je nespretno odreagovao nakon centaršuta iz slobodnog udarca, te je zatresao sopstvenu mrežu. 

Samo sedam minuta kasnije, prgav potez Josipa Iličića, koji je vukao jednog protivnika kraj aut linije, da bi ga potom šutnuo, sudiji to nije promaklo, pa ga je poslao na tuširanje, "Boginja" je ostala sa igračem manje.

Nije bilo promene rezultata do odlaska na odmor, da bi nakon 15 minuta igre u nastavku Kaljari ipak stigao do 2:0, povratni pas Đovanija Simeonea ka Olivi, koji trese mrežu rivala za 0:2.

Do kraja nije bilo promene rezultata, tek drugi poraz Atalante u Seriji A ove sezone, prvi nakon osam mečeva, ali Kaljari je sjajan, nakon uvodna dva poraza neporaženi su u devet vezanih susreta, upisali su u tom periodu šest pobeda i tri remija u italijanskom šampionatu.

Atalanta četvrta sa 21 bodom, koliko ima i petoplasirani Kaljari sada, ali ekipa sa Sardinije ima nešto slabiju gol razliku.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke