Serija A - Sergej umalo pokvario slavlje, Miha opstao na dobro poznatom mestu!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 20.05.2019.
22:24
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Bolonje i zvanično su uspeli da izbore opstanak u elitnom rangu takmičenja u Italiji.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je napravio veliki podvig, uspeo je da zadrži Bolonju u Seriji A, iako je klub preuzeo u katastrofalnoj situaciji.

Danas je, u pretposlednjem kolu šampionata, uspeo da osvojio bod na dragom "Olimpiku", meč sa Laciom doneo je puno uzbuđenja, na kraju je bilo 3:3 (1:0).

Počelo je loše po Mihajlovićeve pulene, igrao se 14. minut kada su osvajači Kupa Italije poveli. Lukaš Leiva je dodao loptu do Koree, ovaj je majstorskim potezom izbacio celu odbranu Bolonje i potom lako zatresao mrežu gostiju za 1:0.

Otišlo se sa tim rezultatom na odmor, da bi nakon šest minuta igre u nastavku Bolonja došla do potpunog preokreta.

Igrao se 50. minut kada su poravnali, Poli je dobio loptu u kaznenom prostoru rivala, mladi golman Lacija Gerijeri je loše pokrio prvu stativu, vezista je raspalio u bližu ugao, lopta je odsela u mreži domaćina 1:1.

Samo što je Lacio izveo loptu sa centra, Bolonja je povratila posed, duga lopta na desni bok, Orsolini je šalje na dalju stativu ka Palasiju, ovaj glavom proigrava Destra, kojem nije bilo teško da preokrene rezultat.

Ipak, Lacio je brzo uzvratio, Bastos je sjajno šutirao sa desetak metara od gola rivala, Skorupski nije imao šansu, 2:2.

Ali, Bolonja je imala spreman odgovor, samo četiri minuta nakon izjednačenja, gužva u kaznenom prostoru Lacija nakon kornera, najbolje se snašao Orsolini, koji vraća prednost gostima.

Trajala je prednost gostiju nekih 17 minuta, kada je na scenu stupio Sergej Milinković-Savić, koji je na teren ušao samo 10 minuta ranije.

Najbolji vezista Serije A za ovu sezonu je majstorski izveo slobodan udarac sa 20ak metara od gola rivala, Skorupski je zakačio loptu, ali nije uspeo da je spreči da odsedne u mrežu, Lacio je još jednom poravnao rezultat.

Do kraja ipak nije bilo promene rezultata, Bolonja je izborila opstanak, sjajan rezultat za Sinišu Mihajlovića!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 21.05.2019
15:37

Bratski derbi:-D

avatar
magister
Tuesday, 21.05.2019
10:29

Bravo Miha! Nadam se da će dobiti poziv iz nekog ambicioznijeg kluba. Sazreo je za velike stvari!