Serija A - "Rosoneri" petardirali Mihinu Bolonju!

Autor: Stefan Matić
subota 18.07.2020.
23:39
Izvor: Sportske.net

Odlična partija Piolijevih igrača.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan je na "San Siru" zabeležio ubedljivu pobedu od 5:1 nad Bolonjom i time nastavio odličnu formu po restartu šampionata.

Krenuli su odmah domaćini u inicijativu, Rebić i Ernandez su prvi zapretili, ali Skorupski je na pravom mestu. Ipak Ernandez još jednom odlično probija po levoj strani i upošljava novajliju Saelmaekersa za prvi gol u 10. minutu.

Ređali su se pokušaji i Hakana Čalhanoglua, ali je Turčin iz velike greške golmana Bolonje stigao do gola na ovom meču. Milan vodi sa 2:0 od 24. minuta. Skorupski je bio na pravoj "streljani", Kesi je pokušao par puta, ali golman se odlično postavlja.

Bolonja stiže do iznenađujućeg gola u smiraj prvog dela igre, Tomijasu postiže pravu lepoticu za 2:1 u 44. minutu.

"Rosoneri" ubrzo vraćaju na dva gola prednosti, uz malo sreće Benaser postiže gol u 49. minutu za 3:1 na "San Siru". Već na 4:1 povećava Ante Rebić, hrvatski internacionalac koristi dobar pas Zlatana Ibrahimovića u 57. minutu.

Mogao je Milan i do petog gola, Ernandez i Kesi nisu pak bili dovoljno precizni. Na drugoj strani Santander je imao šansu da smanji rezultat, ali Donaruma siguran.

"Rosoneri" ipak stižu do petog gola večeras, Kalabrija je bio precizan na asistenciju Leaa, igrala se nadoknada drugog poluvremena.
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
crno-crveno
Sunday, 19.07.2020
02:56

Fenomenalna akcija kod prvog gola i odlicna peta rebica.
Od kako je krenula ponovo serija a uzivanje je gledati ovaj novi milan.
Prosto ne mogu prezaliti sto pioli odlazi.

Kakva glupost uprave i vlasnika milana smeniti trenera a covek preporodio igrace.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 19.07.2020
01:39

Ovaj Rebic nakon restarta najbolji fudbaler lige. Momak kida kako igra. Valja ce i Jovic doci pa ga izvesti na pravi put ponovo to novo/staro partnerstvo.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 18.07.2020
23:47

Igra Milan kao Milan.

avatar
lol (NewProfile)
Saturday, 18.07.2020
23:43

Sada se navijaci vise nerviraju jer ovako dobro igraju nego kad su onako lose igrali pre pauze. Steta sto nemaju bar promil sanse za LS ali zivot ide dalje, mozda bude nesto dogodine.

avatar
Oldboy
Sunday, 19.07.2020
09:20

Pa doći će novi trener sa novom filozofijom fudbala, Atalanta je tu, Inter će se pojačati, Lazio i Juve su tu standardni, Roma, ne bih imao velika nadanja za sledeću sezonu. Da je Pioli ostao to bi već bila druga priča

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 19.07.2020
11:31