Serija A - Ronaldo spasio Juventus u Rimu, "vučica" ne može ni sa igračem više!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 27.09.2020.
22:41
Izvor: Sportske.net

Podela bodova u Večnom gradu.

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

U derbiju drugog kola italijanske Serije A, fudbaleri Rome remizirali su na domaćem terenu sa aktuelnim šampionom zemlje Juventusom 2:2.

Sjajan meč koji je opravdao epitet derbije videli smo u glavnom gradu Italije.

Prva je zapretila Roma preko Mhitarijana što kao da je najavilo događaj iz 30. minuta kada je dosuđen penal za domaćina posle igranja rukom Rabioa.

Penal je u gol pretvorio Žordan Veretu minut kasnije.

Nije se dugo čekalo na odgovor Juvea, u 43. minutu dosuđen je jedanaesterac na drugom kraju terena, neumoljiv je bio Kristijano Ronaldo.

Međutim, dva minuta kasnije ponovo je Veretu bio koban po "bjankonere", ovoga puta nakon kontre i asistencije Mhitarijana.

U drugom poluvremenu stvari su krenule po zlu za ekipu Andree Pirla u 62. minutu kada je Rabio zaradio isključenje, ali je pre toga imala sreće kada je Džeko iz peterca pogodio stativu.

I pored toga, Juventus je uspeo da se u potpunosti vrati u meč preko Ronalda koji je sjajno nadskočio čuvara u zatresao mrežu Mirantea u 69. minutu meča.

Nakon toga, nešto mirniji ritam, pa do kraja meča nije bilo promene rezultata.

baner
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Krstin
Monday, 28.09.2020
10:45

Juventus je bolje igao sa 10, nego sa 11 igrača. Igra Cuadrada na levoj strani delovala je dosta zbunjeno i mislim, da je Pirlo tu pogrešio. Čudan kriterij suca ... kod penala za Romu Rabiot je dobio žuti, a na drugoj strani Pellegrini ga nije dobio. Rabiot je kasnije kod drugog žutog pravdano dobio crveni, a Pellegrini se lepo provukao bez crvenog kartona.

avatar
scofield
Monday, 28.09.2020
02:07

Rabio ima zuti i onako startuje, katastrofa. Izvucen remi na Ronaldov skok, niko drugi ne moze da da gol.

avatar
No rules
Sunday, 27.09.2020
22:54

Roma se uplasila pobede. Dzeko tragicar jos su dobro i prosli.

avatar
juvealexx
Sunday, 27.09.2020
22:52

Večeras je Juventus "podsjetio" na najgora izdanja "sarrijevog" Juventusa , obrana koja "pušta na sve strane" ,vezni red koji "ne postoji" i "bezidejna igra" u napadu uz "individualne" pokušaje prije svih C Ronalda koji je bio jedan od rijetkih "raspoloženih" za igru večeras , morata se osim jedne asistencije "nije vidio" kao ni Ramsey ni McKenni , s obzirom na prikazano Roma može žaliti za sva 3 boda jer su propustili nekoliko "zicera" prije svih Džeko u 2 pol a imali su i igrača više , dok je Juventus bolje odigrao s igračem manje , i "kaznio" Romine promašaje , sve "mane" u obrani "isplivale" su ovoj utakmici a stiže "zahuktali " Napoli , Pirlo mora smisliti puno bolju taktiku i igru za Napoli jer ovo večeras je bilo "horor" iako je remi "prihvatljiv" rezultat

avatar
Oldboy
Sunday, 27.09.2020
23:20

Ipak je Pirlo još zelen, treba mu dati bar polusezonu, vidi se da nedostaje Pjanić

avatar
juvealexx
Monday, 28.09.2020
01:34

Nedostaje svakako "razigravač" ali to uprava Juventusa "ne vidi" a Pirlo je tu "nemoćan" on je svakako "žrtveno jagnje" agnellija i Co za ovu sezonu pored niza loših odluka i transfer "politike" 😁

avatar
Mirjevac
Sunday, 27.09.2020
23:58

Dobra utakmica, ima novih igraca koji se jos nisu uigrali, nov trener, sta bi ti hteo da Juve odma pobedjuje sa po deset gola? Malo strpljenja i bice bolje igre i pobeda!

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 27.09.2020
22:43

Mozemo i moramo puno bolje