Serija A - Ronaldo je nezaustavljiv, Juve strepeo protiv fenjeraša, ali ipak slavio!

Autor: Nikola Miloradović
subota 22.02.2020.
19:55
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion je gostovao u Ferari u 25. kolu italijanskog šampionata.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Spal je dočekao aktuelne prvake, pokazali su zube, ali su gosti iz Torina ipak odneli ceo plen, slavio je Juve sa 1:2 (0:1).

Postigao je Ronaldo gol na samom startu, ali je on poništen zbog ofsajda, nakon intervenicije iz VAR sobe.

Dibala potom pogađa stativu, da bi domaćin pripretio preko Čjoneka u 38. minutu, ali je Poljak bio neprecizan.

Poveli su u 39. minutu "Bjankoneri", Kuadrado je centrirao sa desne strane, na drugoj stativi našao se Kristijano Ronaldo, koji je bez većih problema nastavio svoj golgeterski niz.

Bio je to njegov 21. gol u Seriji A i 11. vezani meč u italijanskom šampionatu na kojem se upisao u listu strelaca.

Nije bilo promene rezultata do odlaska na odmor, da bi nakon 10ak minuta igre u nastavku gostima pripretio najpre Kuadrado, ali je Beriša sjajno intervenisao, da ib potom Remzi šutirao tik pored gola rivala, koji minut kasnije.

Ipak, već u 60. minutu je Velšanin bio daleko precizniji, sjajnim lob udarcem je matirao protivničkog golmana i duplirao prednost "Stare dame".

Nije to bio kraj, igrao se 67. minut kada su gosti iz Torina skrivili penal, što je potvrdio i VAR, Petanja je uzeo loptu i potom sa kreča smanjio na 1:2.

Velika šansa u 85. minutu za "Staru damu" da otkloni sve dileme, ali Ronaldo iz slobodnjaka pogađa prečku!

Nije bilo promena do kraja, pobeda Juventusa, koji sada na čelu ima četiri boda više od Lacija, uz utakmicu više. Spal je poslednji sa 15 bodova, 45 manje od večerašnjeg rivala.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Saturday, 22.02.2020
23:10

Eee tako se to radi, maestralni solo prodor izlizanog i fantastičan šut iz nemoguće pozicije i to protiv strašnog SPAL-a, a ne kao neki da slaže tap-in-ove protiv presmešnog Eibara. Gde li će duša ovima iz FIFE što ovakvom velemajstoru nisu pokl... uručili bar 10-ak ZL. Mora se to što pre ispraviti, jer je kosmička nepravda da ovakav velemajstor nema više pokra... osvojenih ZL od nekog tamo smešnog fudbalera koji samo Eibaru može da daje golove. :D:D:D

avatar
Bádr Hari
Saturday, 22.02.2020
21:15

e sad moram da upalim svojih 50 profila i da dejstvujem do iznemoglosti zbog ovakvog naslova. :D

avatar
Buva
Saturday, 22.02.2020
23:20
avatar
juvealexx
Saturday, 22.02.2020
21:07

Sami sebi zakomplicirali stvari nepotrebnim prekršajem ruganija za jedanaesterac , ali osim tog jedanaesterca ,spal nije imao niti jednu priliku , s druge strane vratar spala spriječio katastrofu tako da je pobjeda Juventusa i više nego zaslužena , a taj spal 2 od 4 pobjede ove sezone ima protiv lazija i Atalante što će reći da im više odgovaraju jači timovi a zanimljivo ovo je prva pobjeda Juventusa protiv spala u gostima uopće

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 22.02.2020
21:07

Mislim da bi se srusio sajt i Italija da nije svirao onaj penal jer nije radio VAR, tesko gostovanje s pola gasa, sad da vidimo ima li ovaj tim ono sto treba za iskorak u LS, to su pobede protiv Liona, Intera i Milana, uz nadam se lepsu igru i barem na nekih 80% mogucnosti tima, verujem da bi to bila prekretnica i losa igra tokom sezone bi bila zaboravljena, sad je pravo vreme da vidimo ima li Sari ono sto treba da se vodi Juve, ja verujem da ima, a on ako me demantuje dovesti Poketina

avatar
Japanac
Saturday, 22.02.2020
21:03

9 penal protiv Juve ove sezone, i to kakav penal, igra malo bolja ali opet slabo,sad Lion.... Forza Juve

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 22.02.2020
20:57

Nezaustavljiv , a napromasivao se kao nikad ! Umalo da nas to kosta 2 boda ...

avatar
Badr Hari
Saturday, 22.02.2020
23:14

Nemoj tako, bez njega bi Juve ispao iz lige, a ovako će potpuno sam osvojiti Juveu i Skudeto i LŠ. Šta će čovek kada su oko njega sve sami panjevi pa sve mora sam, a i može mu se jer je ne samo nezaustavljiv već i najbolji ikada u galaksiji, a i šire. :D