Serija A - Pjontek vodi Milan u LŠ, hoće li se Juve oporaviti od šamarčine? (NAJAVA)

Autor: Vladimir Stojanović
petak 22.02.2019.
13:04
Izvor: Sportske.net

Šampion ima ogromnu prednost, ali to nikoga ne zanima posle velikog neuspeha u Madridu...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Italijani nastavljaju šampionat već već večeras, Milan dan ranije dočekuje Empoli, šansa da odmaknu četiri koraka Romi koja će svoj meč u Frozinoneu igrati sutra.

Gatuzo će moći da na sav napadački potencija, izuzev Susa, jasno ovakve mečeve moraju da dobiju.

Sutra Torino koji je imao mnogo sreće, ali i doneo bod iz Napulja dočekuje Atalantu koja je progutala gorku pilulu protiv Milana. Ali, tim iz Bergama može da ostane u trci za četvrto mesto ako dobije na "Olimpik" u Torinu, što neće biti nimalo lako.

Roma je favorit u Frozinoneu, ne sme da ispusti zamah, Kolarov će startovati, verovatno će Di Frančesko mešati karte, Klajvert bi trebalo da počne umesto Džeka.

U nedelju, matine u Đenovi, nakon serije poraza Samp je pala u sredinu tabele, Feraro hoće da proda klub, sezona je više obećavala. Sada su tek deseti, čini se da Kaljariju više znače bodovi.

Juventus posle šamara u Madridu, gostuje protiv Bolonje i Alegri će odmarati neke igrače, ima prednost +13 u odnosu na Napoli, sigurno da sa tom prednošću želi da stigne i pod Vezuv za desetak dana.

Kjevo čeka Đenovu, Radovanović će igrati protiv bivšeg kluba, Lazović na klupi, na drugoj strani Tomović je povređen, Đorđević će voditi napada "Magaraca".

Sasuolo želi što pre opstanak, pobeda nad SPAL-om bi ostatak sezone učinila formalnošću, Inter će u derbiju u Firencu, ne žele da dovode plasman u Ligu šampiona u komplikacije. Duel između Lacija i Udinezea je odložen je Lacio već u utorak dočekuje Milan u kupu, drugi polufinalni dana, dan kasnije čine Fiorentina i Atalanta. Revanši su tek za par peseci.

Parovi:

Petak:

Milan - Empoli 20:30

Subota:

Torino - Atalanta 15:00
Frozinone - Roma 20:00

Nedelja:

Sampdorija - Kaljari 12:30
Bolonja - Juventus 15:00
Kjevo - Đenova
Sasuolo - SPAL
Parma - Napoli 18:30
Fiorentina - Inter 20:30

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Friday, 22.02.2019
15:14

Idemo u top4 sigurno, raspored nam ide na ruku. Mozemo biti ispred Intera koji igra i LE.

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 23.02.2019
03:43

sad je bitno dobiti dve tekme...sasuolo i kijevo koji se davi...ako to dobijemo raspored nam kao sto kazes ide na ruku....ako bi jos sutra fenjeras otkinuo bod romi bilo bi idealno...imamo uslovno 4 jaka meca....ako to ne mozemo da spremimo onda ja nznm...pri kraju ako se davljenici utope sad...to su egzibicioni mecevi s bolonjom...spalom verovatno...frosinoneom pogotovo!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 01.03.2019
00:43

Depaj levo, Kijeza desno i Erera ili Barela na sredini i da bambusamo...

avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 27.02.2019
00:12

umesto tog vuka karadzica bi nam legao svako.... :D....mada nznm....puno je to para...evo sad gledam kralj odbio da udje u igru :D :D :D jedan je bejl :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 26.02.2019
09:43

Moze i levog beka, a moze i tamo gde nam najvise treba neko dobar i vrhunske klase, sto ce reci malo ispred tog levog beka, taman i Rodrigez malo da odahne, jadnicak Hahaha Na kraju krajeva, odlicno bi nam legao i umesto Susa.

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 25.02.2019
15:42

pa realno na levog beka bi legao ko lud :D...a ne bi se potrosio...plus visak sto bi neminovno imao uvek...a utakmice...pa msm da imamo 4 dobre...ostalo ako se bude igralo na ovom nivou nema problema

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 24.02.2019
12:42

Jaka ili slaba? :-D Znam, Bejl bi spartao po levoj strani kao nezdrav:-D

avatar
Партизан Шампион
Friday, 22.02.2019
14:19

Milan ide u top4 i to je sigurno a Piatek dogodine najbolji strelac u LŠ

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 22.02.2019
15:41

* Pjontek- ovo je cisto da se zna da nisi Revolt:-D

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 23.02.2019
02:54

samo da pitam revolta... :D...verovatno si procitao spekulaciju o bejlu....verovatno sad znas i gde bi ga ja postavio da mogu :D....tj na koju poziciju :D :D :D