Serija A - Parma upisala novu pobedu, borba za Evropu nije toliko daleko!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 10.11.2018.
16:59
Izvor: Sportske.net

Tim sa ogromnom tradicijom bi mogao da se vrati tamo gde pripada, u sam vrh lige.

Beta/Elisabetta Baracchi/ANSA via AP
Beta/Elisabetta Baracchi/ANSA via AP

Povezane vesti

Torino je dočekao ekipu Parme, a teško da je bilo ko očekivao ovakvo iznenađenje gostiju. Parma je slavila u ovom duelu sa 1:2 (1:2).

Nakon što je Parma bila u ogromnoj krizi, uspeli su da napreduju iz godine u godinu, da prelaze u više rangove iznova i iznova, ali niko nije očekivao da bi mogli ovakve rezultate da pružaju ove sezone.

Gosti su krenuli izuzetno, postigli su dva gola u prvih 25 minuta i to je bilo dovoljno da upišu tri boda. Prvo je mrežu zatresao Žervinjo u 9. minutu, a bivši igrač Arsenala je ove sezone izuzetno precizan. Naime on je uputio do sad samo 5 šuteva u okvir gola, a čak 4 su zavšili iza leđa golmanima. Znači Parmini navijači ne moraju da brinu, samo da Žervinjo pogodi okvir gola i to je rešena stvar!

Drugi gol je postigao Inglese na asistenciju Gagliola. Domaćin je bio poprilično šokiran u tom trenutku, ali Baseli je uspeo da ih vrati u igru u 37. minutu meča, kada je Torina smanjio prednost Parme.

Ipak, gosti su se do kraja meča izuzetno dobro branili i na kraju uspeli da upišu novu pobedu. Izjednačili su se sa današnjim protivnikom po broju poena, a isto ima i Fiorentina, tako da ova tri tima sada dele osmo mesto. Čini se da bi Parma uz par dobrih rezultata mogla i do mesta koje vodi u Evropu!
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke