Serija A - Milenkovića zaustavila stativa, remi u Udinama

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 08.03.2020.
19:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Udinezea dočekali su Fiorentinu u 26. kolu Serije A.

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Fudbaleri Udinezea dočekali su Fiorentinu u 26. kolu Serije A.

Nešto ranije danas Spal je slavio u Parmi, Đenova je iznenadila Milan, dok je Sampdorija zahvaljujući Kvaljareli slavila kod kuće protiv Verone.

Odigran je još jedan susret odloženog 26. kola, Udineze je, takođe pred praznim tribinama "Friulija", dočekao Fiorentinu, mreže su ostale prazne, 0:0 u Udinama.

Prvi su u 15. minutu pripretili domaći igrači, tukao je Jajalo sa ivice kaznenog prostora, bio je to snažan šut, ali je lopta prozujala pored desne stative.

U finišu prvog poluvremena velika šansa na drugoj strani, sjajan šut Nikole Milenkovića, ali je srpskog reprezentativca stativa sprečila da se upiše u listu strelaca.



Otišlo se na odmor bez golova, na startu drugog dela dve solidne prilike za De Paula, ali je mreža "Viole" ostala netaknuta.

U 76. minutu je Lazanja imao odličan pokušaj, poslao je pravi projektil ka golu rivala, ali je Dragovski sjajno intervenisao.

U samom finišu beležimo i udarac Kjeze, ali je bio neprecizan, na kraju podela bodova na "Friuliju". Poput Milenkovića i Dušan Vlahović je proveo svih 90 minuta na terenu u dresu tima iz Firence.

Večeras je na programu i "Derbi Italije", koji će se igrati pred praznim tribinama stadiona u Torinu.

Baner

Fiorentina je remijem popravila poziciju za jedno mesto, sada su 12. na tablei sa 30 bodova, Udineze je sa dva boda manje na 14. mestu na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke