Serija A - Milanu sada visi i Evropa, Lukić i drugovi sanjaju Ligu šampiona!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 28.04.2019.
22:25
Izvor: Sportske.net

"Bikovi" ostvarili vrlo važnu pobedu.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Fudbaleri Torina ostvarili su pobedu na domaćem terenu pošto su savladali Milan sa 2:0 u 34. kolu italijanske Serije A.

Dok u prvom delu meča nismo videli previše uzbuđenja osim tri žuta kartona, u drugom smo se nagledali svačega.

"Bikovi" su uspeli da stignu do vođstva sa penala u 58. minutu kada je Andrea Beloti bio precizan sa bele tačke nakon prekršaja Kesija.

Brzo je Milan krenuo svim snagama na gol domaćina, Bakajoko je čak pogodio i prečku, ali kazna za promašaj stigla je u 69. minutu kada je Alehandro Berenger u kaznenom prostoru savladao Donarumu.

Nervoza kod "Rosonera" bila je sve primetnija, u 83. minutu Romanjoli je zaradio drugi žuti karton zbog ironičnog aplauza sudiji i tako ostavio svoje drugove na cedilu koji nisu mogli da izbegnu poraz.

Reprezentativac Srbije Saša Lukić odigrao je čitav meč za ekipu Torina.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Stojkovski_fb
Monday, 29.04.2019
10:03

Ali ajax... eeee rugate se na ispadanja Juventusa u cetvrt finalima i finalima LS i racunate nasu sezonu neuspesnu kad osvoimo bar 2 trofeja i opet pojacamo ekipu sa neki vrhunski pojacanja, a milan je poprilicno totalni raspad sistema i ne nazire se kraj na ovu agoniju bar ne u skoru idninu...

avatar
DEL PIEROO
Sunday, 28.04.2019
23:50

Licno postujem Milan mnogo i zeleo sam im drugo mesto na pocetku sezone dok nismo ispali iz ls pa su strucni navijaci pisali kako nista bez njih kako su oni nekad bili kako ce opet biti itd navijam za Atalantu i pisao sam vec da ce Milan kiksati jos najmanje 2x i tu Atalanta ima sansi jedino gde ce im biti rizicno jeste Juve ali se nadam da ce i to Atalanta dobiti, zasluzuju da igraju LS vise nego i inter i Milan pa cak vise nego i Juve i nadam se da ce se to desiti i da ce Atalanta sledece sezone biti neki Ajaks sa cizmice

avatar
Sunday, 28.04.2019
23:00

5 ekipa se bori za 4 mesto

avatar
Curva Sud Milano
Sunday, 28.04.2019
22:54

Od kad je Gatuzo rekao da nam je svaka utakmica do kraja ko finale mi smo pobedili samo Lacio, jedva. Ne zaslužujemo evropu, jeste da LŠ donosi novac, ali ovaj Milan bi tamo bio ekipa za poboljšavanje gol razlike.

avatar
PazzaInter
Sunday, 28.04.2019
22:42

Ovi Italijani kao da im se ne ide u ls, neverovatni rezultati u poslednjih par kola. 5 ekipa konkurise za 4. mesto i svi su na par bodova razlike. Mada znajuci Inter, ni oni jos uvek nisu sigurni. Licno voleo bih da Atalanta bude 4. Sjajno rade poslednjih sezona, igraju konkretno, atraktivno i uz finale kupa (mozda i trofej, sto da ne) plasman u ls bi bio slag na tortu.

avatar
Ton4i
Monday, 29.04.2019
13:37

Uvek ce mi biti misterija kako to Inter nije uspeo pobediti kuci nemotivisanog PSV-a i tako izbacio sebe iz nokaut-faze LS-a.
Nisu odigrali sa dovoljno zara,kako stvari stoje Spaleti ce kao nagradu dobiti ostanak na klupi bar jos jednu sezonu???
Navijac Milana,sportski pozdrav.

avatar
forza ACM
Sunday, 28.04.2019
22:38

Bruka od fudbala Torino nista Milan veliko nista

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Sunday, 28.04.2019
22:32

Andrei Marinice,jesi tuzan? :D

avatar
lol (NewProfile)
Sunday, 28.04.2019
22:31

Nit srece, ni znanja, ni volje, niti motiva da se bore za LS! Gatuzo budi covek i podnesi ostavku, nece tvoj odlazak mozda nesto promeniti ali se vidi da jefnostavno covek ne zna da se bori sa pritiskom. Lepo je bilo kada je Suso igrao dobro, kasnije Pjontek ali ti njih ne znas da motivises. Vadis Susa i uvodis Borinija!? Kasnije primas gol pa onda tek uvodis Kasteljeha!? Dokle vise Sedorf, Inzagi, Gatuzo niko sa iskustvom trenera!? (ok Gatuzo ga je imao). Gotovo je, ovaj tim ipak ne zaslizuje LS, pogledam tim Torina, osim Belotija krstenog igraca nemaju i oni opet isto bodova ko Milan. Svaka im cast. Romanjoli kapiten Milana se ne ponasa tako, Musaca na klupu, ocajan je.

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 28.04.2019
22:30

posle ovakve igre....msm da je jasno zasto je gatuzo odustao od ekipe...rekao je da nema sanse da budu cetvrti....prosto malodusnost igraca...trenerska povrsnost.....sve je jasno pa i to da je bolje sve izgubiti nego se blamirati ovakvom igrom napolju...sve u svemu prosipanje bodova se nastavlja...msm da gatuzo odlazi sad...

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Sunday, 28.04.2019
22:30

Osrednji klub vise ni ne moze da ocekuje. Valjda ce arapi prepoznati trziste kakvo im nude Rim i Napulj pa da ova kesa od ekipe nikada vise ne zaigra LS.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 28.04.2019
22:29

Samo da kazem da je taj smesni penal klasicna kompenzacija za ono sto je propustio da svira nekoliko minuta pre toga kada je ''Merlin'' Musakio drzao njihovog igraca. U LS je hteo on, FORZA MILAN sampion. Toliko:-D

avatar
Oldboy
Monday, 29.04.2019
12:40

Tako je, kompenzacija

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 29.04.2019
16:42