Serija A - Mihino pojačanje iz snova srušilo Romu na "Olimpiku"!

Autor: Stefan Matić
petak 07.02.2020.
22:40
Izvor: Sportske.net

Kakav meč u Rimu.

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Bolonja upisala treći trijumf zaredom posle sjajnog meča na "Olimpiku" gde smo videli pet golova. Musa Berou predvodio goste sa dva gola i asistencijom (3:2).

Bolonja je krenula bez respekta, Rikardo Orsolini koristi sjajnu asistenciju Beroua i donosi prednost gostima u šesnaestom minutu igre. Prednost Mihajlovićevog tima je trajala tek nešto više od pet minuta, Densvil nespretno reaguje na centaršut Kolarova i sprovodi loptu u svoju mrežu za 1:1.

Ipak januarsko pojačanje Musa Berou beleži svoj drugi gol za svoj novi tim i vraća Bolonji vođstvo u 26. minutu. Palasio je imao priliku pred pauzu da poveća vođstvo, ali golman Rome odlično reaguje.

Ali Musa Berou nastavlja svoj teror. Ofanzivac upisuje novi gol u 52. minutu, Pau Lopez nije mogao da reaguje - 52. minut 3:1 za Bolonju.

Nadu domaćima vraća Miktarijan, šut glavom u 73. minutu smanjuje na 3:2. Ubrzo zatim je imao Džeko odličnu priliku, ali bez izjednačenja. Samo koji sekund posle prilike Bosanca Kristante dobija direktan crveni karton za grub prekršaj.
 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markic85
Saturday, 08.02.2020
00:19

Srce mi je puno zbog Sinise, ovo je mnogo vise od 3 boda... ziv bio legeno I uspesno ozdravljenje od srca!!!

avatar
Mak-Juventino
Friday, 07.02.2020
23:44

Bolonja kandidat za LE ! Mali Barou odlican , Orsolini isto ! Roma standardno