Serija A - "Madonina" dragocena! (NAJAVA)

Autor: Vladimir Stojanović
petak 15.03.2019.
15:43
Izvor: Sportske.net

Poslednjih godina čini se nije bilo važnijeg duela od ovog između Milana i Intera.

EPA/ROBERTO BREGANI
EPA/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Serija A se nastavlja danas, na programu su mečevi 28. kola, na Sardiniji Kaljari dočekuje Fiorentinu. "Ljubičasti" su sve dalje od LE, Pioli je najavio da će otići, dok Sardi imaju šest bodova više iznad opasne zone i svako bod im je dragocen.

Milenković će biti u timu, Vlahović prema najavama ni na klupi.

U subotu mirni Sasuolo čeka Sampdoriju koja, čini se ima veći motiv, i dalje je u trci za Evropu, a Romi je moranje u Ferari. SPAL je napravio nekoliko iznenađenja, sigurno da bi bili zadovoljni i remijem, Đuričić je na klupi, na drugoj strani povređeni Kolarov, Manolas, Under, De Rosi, Ranijeri će imati problem da sastavi poslednju liniju.

Mihajlović ide u Torino sa Bolonjom, posle pobede u prošlom kolu, pokušaće da iznenadi "Bikove" koji su u odličnoj formi i čak bi mogli da se uključe u bitku za Ligu šampiona. Saša Lukić igra odlično, počeće meč za domaće.

Nedeljni matine je rezervisan za Đenovu i Juventus. Ligurijani su uvek težak ispit za šampiona koji će izvesti šareni sastav jer je prvenstvo rešeno, imaju 18 bodova prednosti u odnosu na Napoli. Lazović koji na kraju sezone odlazi u Lacio je najavljen. Ronaldo juri titulu najboljeg strelca, biže u timu, kao o mlađani Kean.

Atalanta je veliki favorit protiv Kjeva, Tomović je povređen, Đorđević u drugom planu, Veronezi se spremaju za Seriju B. Empoli u derbiju začelja čeka Frozinone, pobedom bi odmakli Lacijalima i najverovatnije ih otpisali u borbi za opstanak.

Lacio takođe ima veći motiv od Parme, Napoli koji sada mora da odbrani drugu poziciju će mešati karte protiv Udinezea, Maksimović počinje meč.

Derbi Dela Madonina odavno nije bio značajniji, videćemo sudar Milana i Intera, "Rosoneri" su treći, Inter četvrti, ako Spaletijev tim izgubi, on će morati da traži novi posao. U ovom trenutku Milan ima bod više, napravili bi veliki korak ka Ligi šampiona trijumfom, a Interovo četvrto mesto bi tada bilo pod velikim znakom pitanja.

Parovi:

Petak:

Kaljari - Sardinija 20:30

Subota:

Sasuolo - Sampdorija 15:00
SPAL - Roma 18:00
Torino - Bolonja 20:30

Nedelja:

Đenova - Juventus 12:30
Atalanta - Kjevo 15:00
Empoli - Frozinone
Lacio - Parma
Napoli - Udineze 18:00
Milan - Inter 20:30

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Saturday, 16.03.2019
13:17

Gledao sam Inter protiv Ajntrahta, ono je tuga pregolema. Spaleti posle Mancinija najprecenjeniji trener, u stvari vise ni nije precenjen, znaju svi ko je i kakav je.

avatar
Friday, 15.03.2019
16:50

milan će da dobije

avatar
Urossi
Friday, 15.03.2019
17:12

Mozda na Soniu.