Serija A - Lacio tone sve dublje, sedma u nizu bez trijumfa, VAR im oduzeo bod!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 17.12.2018.
22:40
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Lacija su u okviru 16. kola italijanskog šampionata gostovali u Bergamu.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Atalanta je na svom stadionu dočekala Lacio, ekipa iz Bergama je slavila sa 1:0 (1:0) i tako produžila krizu "Nebeskoplavih".

Samo što je sudija Orsato označio početak susreta, domaćin je poveo.

Igrao se prvi minut kada je nakon akcije po levoj strani domaće ekipe i jednog centaršuta, odbrana Lacija katastrofalno odreagovala, lopta je pala pred Zapatu, koji se dobro snalazi i nakon manje od 60 sekundi tera Strakošu da vadi loptu iz mreže.

Nekih 10ak minuta kasnije, solidna šansa za "Nebeskoplave" da poravnaju rezultat, Imobile je oprobao svoj udarac sa ivice kaznenog prostora, ali je Beriša uspeo da sačuva svoju mrežu.

U 38. minutu nova prilika za Lacio, ovoga puta za Sergeja Milinković-Savića, tukao je glavom srpski reprezentativac iz dobre pozciije, ali nije poslao loptu u okvir gola, već preko.

Samo četiri minuta kasnije, ponovo SMS u centru pažnje, novi pokušaj glavom, ovoga puta dosta preciznije, ali Beriša kao i u 12. minutu na visini zadatka.

Dva minuta kasnije velika šansa za Koreu pred golom domaćina, poslao je jednu odbijenu loptu ka golu rivala, ali je jedan od defanzivaca Atalante uspeo da skine loptu sa gol linije.

U nastavku daleko sporije, Lacio nije uspevao da stvori ozbiljnije šanse pred golom rivala, dok je Atalanta bila skoncentrisana da ne primi gol.

A onda, sudijska nadoknada, nova drama u Bergamu, Aćerbi postiže gol na asistenciju Luis Alberta za 1:1.

I taman što je počeo da slavi, oglasio se glavni arbitar, koji nakon konsultovanja VAR-a donosi odluku da poništi njegov gol zbog ofsajd pozicije. Aćerbi je zbog prigovora zaradio i žuti karton.

Nakon čak osam minuta nadoknade utakmica je završena, Atalanta je slavila i tako produbila agoniju ekipe iz Rima, koja sedam mečeva ne zna za trijumf.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 18.12.2018
00:04

Ala je bilo radovanje,Inzagi ludnica,I onda bam Var I faca njegova kad sudija podize ruku za ofsajd :))))

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 17.12.2018
23:50

Nije VAR oduzeo nista, aman, ljudi. Kome smeta jak VAR & PRAVDA ZA VAR!

avatar
Monday, 17.12.2018
23:43

Prosto je neverovatno kako lacio sa ovako losom odbranom i dalje uspeva da bude 5. Odbrana im je realno na nivo ispadanja iz lige.