Serija A - Lacio siguran na Sardiniji, "Kapokanonijere" se ne zaustavlja, kakav početak za Pipa Inzagija!

Autor: Nikola Miloradović
subota 26.09.2020.
19:59
Izvor: Sportske.net

Gosti slavili.

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Fudbaleri Lacija slavili su u prvom meč u novoj sezoni, bili su bolji od Kaljarija na gostovanju sa 0:2 (0:1).

Poveli su već u četvrtom minutu, crnogorski reprezentativac Adam Marušić je uposlio Lazacrija, koji trese mrežu rivala za 0:1.

Do odmora nije bilo promene, Strakoša je sprečio jedna opasan pokušaj Roga, dok je na drugoj strani Korea imao veliku priliku da duplira prednost "Nebeskoplavih", ali je pogodio stativu.

U drugom delu velika prilika i za Sergeja da uveća prednost tima iz Rima, snažno je tukao sa ivice kaznenog prostora, ali je Kranjo odlično intervenisao.

Sve dileme je u 74. otklonio najbolji evropski strelac za sezonu 2019/20 Ćiro Imobile, svojim prvim pogotkom u novoj sezoni.

Filipo Pipo Inzagi Benevento

Daleko uzbudljivije je bilo u Đenovi, Sampdorija je na "Ferarisu" dočekala povratnika u elitni rang Benevento, "Veštice" su slavile sa 2:3 (2:1) nakon velikog preokreta.


Dorija je imala dva gola prednosti u 18. minutu, mrežu Beneventa tresli su Kvaljareala u osmom i deset minuta kasnije Koli.

Ipak, povratak Beneventa najavio je Kaldirola u 33. minutu preciznim udarcen nakon jednog odbitka.

Sa 2:1 se otišlo na odmor, da bi Kaldirola u 72. minutu poravnao rezultat nakon kornera. Bio je na pravom mestu, te je glavom matirao Audera za 2:2.

Gabijadini potom pogađa stativu na drugoj strani, da bi u 88. minutu stigla kazna, Leticija trese mrežu Ranijerijeve ekipe, potpuni preokret u Đenovi.

Do kraja nije bilo promene rezultata, sjajan povratak Beneventa u elitu.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke