Serija A - Kolarov video De Paulovu magiju, Roma pala u Udinama!

Autor: Ivan Cvetković
subota 24.11.2018.
16:56
Izvor: Sportske.net

Meč obeležio sjajni Argentinac.

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Fudbaleri Udinezea savladali su Romu sa 1:0 u 13. kolu Serije A.

U prvom poluvremenu nismo videli previše uzbuđenja osim pokušaja Puseta sredinom prvog poluvremena i terenske inicijative Rome koju "Vučica" nije znala da iskoristi.

Rasplamsala se bitka u drugom delu meča, Kolarov je u 53. minutu imao priliku da dovede svoj tim u vođstvo kada je probao svoj udarac sa ivice šesnaesterca, ali je lopta prošla pored stative.

Minut kasnije, usledila je prava mala magija Rodriga De Paula koji je promešao odbranu gostiju i rutinski savladao Mirantea za veliku radost navijača Udinezea.

Argentinac je ponovo bio bitan protagonista akcije u 62. minutu kada je poslao sjajan pas ka Pusetu koji je lobovao golmana Rome i postigao gol, ali je taj pogodak bio poništen zbog igranja rukom.

Do kraja meča videli smo sporadične pokušaje uglavnom gostiju iz Rima koji nisu bili dovoljno konkretni da izbegnu poraz, Zaniolo je imao dobar pokušaj sa distance u poslednjem minutu nadoknade vremena, ali promene rezultata nije bilo.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Futuro Capitano
Saturday, 24.11.2018
19:17

Sik cak 6 kontakata sa loptom, napreduje. Vise Dzeko uradio za 20 minuta nego tim za ceo mec, bas lose skroz druga igra od LS...

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 24.11.2018
18:55

Zahvaliti se gospodinu, vreme je da ode.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 24.11.2018
18:25

Kakav je luzerski klub ova Roma, nista ni od ove sezone, mada kada se ponasaju kao razvojna filijala za vece klubove ne moze se ni ocekivati neki uspeh od njih.