Serija A - Kolarov bi da iskoristi derbi, vodeći imaju lak posao, pod "Lanternom" pakao! (NAJAVA)

Autor: Boris Jovanović
subota 24.11.2018.
12:36
Izvor: Sportske.net

Derbi se igra u Rimu, Roma otvara kolo, Juventus, Napoli i Inter veliki favoriti. Prštaće u Đenovi u nedelju uveče,

Epa/Riccardo Antimiani
Epa/Riccardo Antimiani

Povezane vesti

Pauza je završena, Italijani se vraćaju na terene, sada sledi šest nedelja bez pauze, kolo će otvoriti na "Friuliju" Udineze i Roma. Domaćin nije baš u dobroj poziciji, praktično na liniji ispadanja, sa druge strane, Rimljani će učiniti sve da odnesu bodove sa "Dačija Arene" i uđu u seriju koja bi ih ponovo dovela u top 4. Kolarov će početi meč, Di Frančesko će odmarati Džeka.

Šampion Juventus je apsolutni favorit protiv SPAL-a, jasno, ovo je meč koji moraju da dobiju, Ronaldo će početi utakmicu, Matuidi, Dibala, Košta, Kjelini će na klupu, u utorak na "Alijanc" stiže Valensija, Juve tada treba da overi plasman u top 16 fazu, pa će Alegri kombinovati. Vanja Milinković Savić se vraća na klupu, šansu ponovo dobija Gomis u redovima gostiju iz Ferare.

Nakon brodoloma u Bergamu, za Inter je pauza došla u pravo vreme, jednostavno moraju da dobiju Frozinone, Brozović je suspendovan, a Ikardi koji je postigao, kao i Dibala, prvenac za Argentinu će odmarati, kasno je stigao iz Južne Amerike.

Sutra malim derbijem Emilije, u matineu, dan otvaraju Parma i Sasuolo, Djuričić počinje za goste, dok će Blekija Milenkovića u Bolonji gledati skauti Mančester Junajteda.

Empoli će sa Krunićem probati da se suprotstavi moćnoj Atalanti, novi trener Jakini je suspendovan, pa će Kariljo, pomoćnik voditi tim Empolija.

Napoli je veliki favorit protiv Kjeva, to je uvod za Zvezdu, i Anćeloti će odmarati Zjelinskog, Hisaja, Alana, Mertensa, kod gostiju samo Radovanović od Srba standardan, Đorđević ne klupi, Tomović je i dalje povređen.

Lacio u nedelju u kasno popodne dočekuje u derbiju Milan, gosti desetkovani, prilika za Rimljane da se odlepe, Sergej igra od početka, a Gatuzu nedostaju Iguain, Kaldara, Bilja, Bonaventura, Romanjoli i Musaćo. Gosti nemaju štopere pa će Rodrigez na mesto centralnog beka.

I na kraju, derbi "Lanterne", Đenova protiv Sampdorije, moglo bi se desiti da poraženi trener izgubi posao, mada je Đampaolov Samp igrala odlično na početku, a Jurić koji je zamenio Balardinija bi ponovo mogao da dobije otkaz. U svakom slučaju čeka nas velika borba, retko kada svi završe na terenu, videćemo hoće li Pjontek prekinuti post, Lazović igra od početka.

U ponedeljak kolo na Sardiniji zatvaraju Kaljari i Torino.

Subota:

Udineze - Roma 15:00
Juventus - SPAL 18:00
Inter - Frozinone 20:30

Nedelja:

Parma - Sasuolo 12:30
Bolonja - Fiorentina 15:00
Empoli - Atalanta
Napoli - Kjevo
Lacio - Milan 18:00
Đenova - Sampdorija 20:45

Ponedeljak:

Kaljari - Torino 20:30

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 24.11.2018
14:10

I Abate ce na centralnog beka jer Gatuzo zeli da igramo sa tri stopera. Donaruma- Abate, Zapata, Rodrigez- Kalabria, Kesi, Bakajoko, Laksalt- Suso, Kutrone, Calhanoglu.