Serija A - Juventus savladao Sampdoriju, nebeski skok Kristijana Ronalda!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 18.12.2019.
20:54
Izvor: Sportske.net

Portugalac rešio pitanje pobednika.

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa ostvarili su pobedu u 17. kolu italijanske Serije A pošto su u Đenovi savladali Sampdoriju rezultatom 2:1.

Prva je pripretila domaća ekipa preko Ramireza koji je gađao tik preko prečke, da bi praktično u sledećem napadu Juve poveo.

Igrao se 19. minut kada je Paulo Dibala uhvatio sjajan volej nakon dodavanja Aleksa Sandra i savladao nemoćnog Audera.

Nije odustajao tim Klaudija Ranijerija, Sampa je stigla do izjednačenja u 36. minutu kada se Đanluka Kaprari lepo snašao u kaznenom prostoru "bjankonera".

Kada se činilo da će se na odmor otići rezultatom 1:1, usledio je pravi nebeski skok Kristijana Ronalda koji je nadskočio svog čuvara i doneo svom timu novo vođstvo.

Sampa je krenula dosta ofanzivnije u drugom poluvremenu, imala nekoliko opasnih situacija, no do gola Bufona nije mogla.

Postigao je Portugalac još jednom u finišu meča, ali je on poništen zbog ofsajda što nije sprečilo Juventus da do kraja susreta sačuva prednost i osvoji nova tri boda.

Domaćin je meč završio sa igračem manje pošto je drugi žuti karton dobio Kaprari u nadoknadi vremena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Wednesday, 18.12.2019
23:13

Kakav skok i kakav udarac glavom iz nimalo lake pozicije. Pa ono je neverovatno gledati kako je odskocio onoliko. To samo on moze

avatar
juvealexx
Wednesday, 18.12.2019
22:03

Konačno smo pronašli formaciju koja odgovara C.ronaldu a to je "tridente" u napadu C.ronaldo -dybala -higuain i u takvoj formaciji uvijek jedan od njih trojice ostane slobodan i ima dosta prostora u napadu , a obrana još "pliva" ali ne zbog stopera nego zbog grešaka bekova ,Alex Sandro je u ovoj utakmici imao 3 "asistencije" ,2 za Juve i jednu za sampdoriju 😁, a c.ronaldo se "probudio" iz "zimskog sna" kao i Juve

avatar
StoneCold
Thursday, 19.12.2019
13:10

Prva asistencija mi izgleda kao da je uigrana akcija,ali uspeo je da posalje pas i ok. Za drugu mi je tesko da poverujem je planirao tako da centrira. Doslo je do toga da se radujem kad vidim da igra De Siljo umesto Sandra. Msm da bi De Liht i Demiral bili mnogo bolji tandem od bilo koje kombinacije sa Bonucijem.

avatar
Bádr Hari
Wednesday, 18.12.2019
21:56

ovakav gol kao sto je dao izlizani bi Messi dao zmureci.😂😂😂

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 18.12.2019
22:00

Mesi ne moze da skoci a ne da uradi ono

avatar
Japanac
Wednesday, 18.12.2019
22:16

Postujem Mesi ali da Messi da ovakav kol treba mu stepenica od 2 metra