Serija A - Juve večeras sa rezervama, debi Ranijerija (NAJAVA)

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.03.2019.
13:22
Izvor: Sportske.net

Bitka za titulu rešena, Juventus misli na podvig protiv Atletika, Milan ima zicer, Inter moranje, kao i Mihajlović sa Bolonjom. Biće zanimljivo i u Firenci, Klaudio Ranijeri u ponedeljak startuje sa Romom.

Beta/Ennio Leanza/Keystone via AP
Beta/Ennio Leanza/Keystone via AP

Povezane vesti

Kolo u Seriji A otvara se večeras, Juventus dočekuje Udineze, beznačajan meč s obzirom na +16 koje Bjankoneri imaju u odnosu na Napoli.

U prvom planu je jasno, meč sa Atletikom, pa će Alegri danas izvesti rezerve, neće biti Ronalda, Dibale, Mandžukića, Kjelinija, Bonućija, suspendovanih Pjanića i Kansela, a napad će predvoditi mlađani Kean.

U subotu Parma čeka Đenovu, oba tima su 12 bodova iznad zone ispadanja i sve što žele je miran kraj prvenstva. Radovanović počinje za goste, Lazović je na klupi.

Milan ima zicer protiv otpisanog Kjeva. Veronezi su praktično u Seriji B, Tomović je povređen, Đorđević na klupi, gosti veliki favorit, trebalo bi da dobiju u učvrste treće mesto.

U nedelju na matineu, Bolonja je pred imperativom protiv Kaljarija, gosti imaju devet bodova više, ako Mihajlovićev tim ne dobije, šanse za opstanak biće još manje.

Torino cilja pobedu u Frozinoneu kako bi se približio LE, a Inter mora jednostavno da savlada SPAL, i održi prednost na petoplasiranom Romom.

"Vučica" je promenila trenera, Klaudio Ranijeri po drugi put stiže na klupu kluba iz rodnog grada, debitovaće u ponedeljak protiv Empolija, Kolarov propušta meč zbog crvenog u gradskom derbiju.

Taj meč zatvara kolo, dan ranije, Lacio gostuje u Firenci, situacija je jasna, ovo je možda poslednja šansa da se uključe u bitku za četvrtu poziciju. Milinković na jednoj, odnosno Milenković na drugoj počinju utakmicu.

Napoli je odustao od potere za Juventusom, Anćeloti će mešati karte protiv Sasuola, a Sampdorija bi mogla da preskoči Atalantu ako slavi na "Feraris", ove ekipe takođe se bore za ulazak u LE.

Parovi 27. kola:

Petak:

Juventus - Udineze 20:30

Subota:

Parma - Đenova 18:00
Kjevo - Milan 20:45

Nedelja:

Bolonja - Kaljari 12:30
Frozinone - Torino 15:00
Inter - SPAL
Sampdorija - Atalanta
Sasuolo - Napoli 18:00
Fiorentina - Lacio 20:45

Ponedeljak:

Roma - Empoli 20:30

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke