Serija A - Juve sa decom, moranje u Milanu i Rimu (NAJAVA)

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 02.04.2019.
15:48
Izvor: Sportske.net

Italijani će raditi prekovremeno, utorak, sreda i čevrtak na programu vanredno kolo...

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Italijani će raditi vanredno, već od danas, kolo će otvoriti gostovanje Udinezea na "San Siru". Posle par poraza, uzburkali su se duhovi u Milanu, meč moraju da dobiju, na drugoj strani "Zebrete" su dolaskom Tudora, odnosno povratkom, stekle samopouzdanje.

I dalje su u opasnoj zoni, ali tri boda iznad crte. Sandro i Larsen su suspendovani, na drugoj strani Gatuo u najjačem sastavu, sa dva napadača, Pjatekom i Kutroneom.

Juventus gostuje večeras na Sardiniji, desetkovani su, Alegri će izvesti eksperimentalni tim, ima 13 prvotimaca, ostalo će popuniti klincima. Napad će predvoditi senzacionalnu Moas Kin, odmoriće nekoliko igrača, nema ni Mandžukića, sa druge strane Kaljari cilja vredan skalp, prošlog petka su pobedom u Veroni protiv Kjeva verovatno napravili odlučujući korak ka opstanku.

U sredu Napoli otvara dan, gostovanjem Empoliju, Napolitanci su dobili u Rimu, favorit su i na "Kastelaniju", domaćin se bori za goli život. Anćeloti će opet mešati karte, Maksimović će igrati od početka, a Milik bi trebalo da predvodi napad, pošto su i Insinje i Martens povređeni.

Torino i Sampdorija će igrati direktni duel za Evropu, oba tima imaju i dalje šansu za sedmo mesto, Lukić bi mogao da počne na klupi "Bikova".

Đenova sa Lazovićem i Radovanovićem dočekuje Inter kome očajnički treba pobeda, nema i dalje Lautara, Ikardi se vraća, biće verovatno u startnoj postavi.

I Roma ima imperativ protiv Fiorentine, mada čini se da je Liga šampiona daleko, Kolarov i Milinković počinju, gosti opušteni, završiće u sredini tabele.

Frozinone je jednom nogom u drugoj ligi, na "Stirpeu" gostuje Parma koja je obezbedila opstanak, SPAL će probati da nešto izvuče, dočekuju Laciju, tim iz Ferare je opasan kod kuće, imaju četiri boda više od Empolija koji je u zoni ispadanja i na dobrom su putu da ponove podvig i ostanu u ligi još jednu sezonu. Laciju je potreban trijumf, peti su, Milan ima tri boda više, Rimljani su u poteri za milanskim klubovima, Sergej će igrati od prvog minuta.

Sasuolo čeka otpisani Kjevo, dok kolo u četvrtak zatvaraju Atalanta i Mihina Bolonja koja je izašla iz zone ispadanja, ali biće im teško u Bergamu, odlični domaćin cilja Evropu, a iz prikrajka vrebaju istorijski uspeh, plasman u Ligu šampiona.

Parovi:

Utorak:

Milan - Udineze 19:00
Kaljari - Juventus 21:00

Sreda:

Empoli - Napoli 19:00
Roma - Fiorentina 21:00
Đenova - Inter
Sasuolo - Kjevo
SPAL - Lacio
Torino - Sampdorija
Frozinone - Parma

Četvrtak

Atalanta - Bolonja 21:00

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke