Serija A - Juve priželjkuje novi beg (NAJAVA)

Autor: Vladimir Stojanović
subota 27.10.2018.
11:51
Izvor: Sportske.net

Juventus u ovom kolu ima lakšeg rivala nego Napoli i Inter.

EPA-EFE/DI MARCO
EPA-EFE/DI MARCO

Povezane vesti

Prošle nedelje, Napoli i Inter su smanjili prednost Juventusa, ali ove imaju teže rivale nego šampiona.

Novo kolo otvaraju Atalanta i Parma u subotu u popodnevnom terminu, domaćin je konačno proradio u Veroni i sada želi da veže dve pobede, u timu "Vojvoda" od početka Žervinjo, sa njim su mnogo jači. Ipak nedostaje centarfor Ingleze, pa će Ćeravolo i Di Gaudio igrati od početka.

Juve je kiksnuo protiv Đenove, ali su držali u utorak čas fudbala na "Old Trafordu".

Veliki su favoriti na "Kasteliniju" protiv Empolija, nema Mandžukića, Džana i Kedire, Alegri će mešati karte, ali Ronaldo i Dibala su neupitni.

Večeras Torino dočekuje Fiorentinu koja je razočarala protiv Kaljarija, Kjeza i Simeone će predvoditi napad gostiju, Pjaca ostaje na klupi, kao i Vlahović, naravno, videćemo Blekija Milenkovića kraj desne aut linije.

Torino bi u slučaju pobede preskočio Toskance.

Nedeljni matine pripada Sasuolu i Bolonji, gosti su malo živnuli, ali tim Pipa Inzagija biće na iskušenjima na "Mapeiju", Đuričić počinje za "crno-zelene" koji su pali par pozicija na tabeli nakon sjajnog starta.

Kjevo koji je i dalje u minusu gostuje na Sardiniji gde i jači timovi ostavljaju kosti, i dalje je samo Radovanović u timu, Đorđević je povređen, Tomović i Tanasijević na klupi. Domaći igraju solidno, imaju 10 bodova, ali bi pobedom ipak stekli zalihu u odnosu na najugroženije timove.

Đenova sa Lazovićem dočekuje Udineze, mečevi ova dva tima u prošlosti su nudili vatromet golova, Spal će sjajnu pobedu u Rimu probati da oplemeni protiv slabog Frozinonea. Everton Luiz se vraća na klupu, Vanja Milinković Savić je suspendovan nakon isključenja protiv Rome.

Rino Gatuzo igra za posao protiv Sampdorije, ako izgubi, Leonardo bi sam mogao da sedne na klupu dok ne nađe trenera. Dorijani su opasni, na petom mestu, rasterećeni su i biće tvrd orah za bledi Milan.

Jedan od dva derbija je u nedelju uveče, Napoli čeka Romu, Anćeloti neće rotirati, meč je veoma važan, Roma se vratila pobedom u Ligi šampiona protiv CSKA, ali će pod Vezuvom biti znatno teže. U tim se vraćaju Kolarov i De Rosi, nema Pastorea, kod Napolija povređen je Verdi. Recimo i to da će Maksimović biti na klupi.

I u ponedeljak uveče, Lacio dočekuje Inter, prošle godine u poslednjem kolu gosti su im uzeli Ligu šampiona, sada su "L'Akvile" željne osvete. Dobili su u Marseju u četvrtak, Inter je lako poražen od Barselone, Milinković Savić počinje, Basta je otpisan, što se Intera tiče, nema Naingolana što je veliki problem.

Parovi:

Subota:

Atalanta - Parma 15:00
Empoli - Juventus 18:00
Torino - Fiorentina 20:30

Nedelja:

Sasuolo - Bolonja 12:30
Đenova- Udineze 15:00
Kaljari - Kjevo
SPAL - Frozinone
Milan - Sampdorija 18:00
Napoli - Roma 20:45

Ponedeljak:

Lacio - Inter 20:30

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Saturday, 27.10.2018
11:57

Ne volim ga bas nesto zbog one izdaje, ali, Leonardo je komotno vec mogao da zaseedne na klupu, u svako doba dana i noci je bolji trener od Djenarina.