Serija A - Juve dan ranije, svi čekaju kiks Milana!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 15.02.2019.
11:15
Izvor: Sportske.net

Juve će već večeras na teren, derbi u Bergamu, Lacio desetkovan protiv Đenove...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Novo italijansko kolo započinje večeras, Juventus će, kako bi dobio dan više odmora pred duel osmine finala Lige šampiona igrati protiv Frozinonea na svom terenu. Prilika je da odmaknu na +14 u odnosu na Napoli koji igra za vikend.

Alegri će malo mešati karte, Spinacola će na teren, Aleks Sandro je suspendovan, Košta i Kvadrado su povređeni, Dibala se vraća, a videćemo da li će odmarati Pjanića ili Matuidija. Sigurno je da nema Kjelinija, ali se vraća Bonući. Juve je apsolutni favorit, mada setimo se, u debitantskoj sezoni pre par godina je Frozinone u poslednjem minutu zaledio "Arenu" i odneo bod na jug.

U subotu Kaljari dočekuje Parmu, imaju dosta problema sa povredama, gosti u boljoj situaciji, opasni su na gostovanjima, 11 bodova iznad crte, igraju rasterećeno, meč je mnogo važniji za Sarde.

Milan ide na kratak put u Bergamo, Atalanta igra sjajno, ako dobije meč u subotu uveče preskočiće "Rosonere" i stići do četvrtog mesta na tabeli.

U matine terminu, Spal čeka Fiorentinu, u Ferari se uzdaju u Jankovića, doskorašnji igrač Partizana bi trebalo da počne utakmicu.

Empoliju su takođe bodovi dragoceni protiv Sasuola koji je u sredini tabele, Krunić na jednoj, Đuričić na drugoj strani bi trebalo da počnu meč.

Lacio gostuje na "Marasiju" neće biti lako protiv Đenove, tim pre što imaju silne povrede, Imobile, Sergej, Parolo, Luis Alberto, Lukaku su van stroja, Lazović i Radovanović počinju za domaće, Đenovi je svaki bod važan.

Kjevo je čini se već otpisan samo sa 9 bodova, za Udineze ovo je šansa da dobije meč i krene ka sredini tabele i njih čeka borba za opstanak.

U Interu su najmanje razmišljali o fudbalu, zbog situacije oko Ikardija on će zbog povrede propustiti meč protiv bivšeg kluba, Interu su bodovi dragoceni. Samp je u padu forme, ali uvek su opasni, mada je Evropa sada već daleko.

Napoli čeka Torino, posle pobede u LE, jasno je da je to glavni cilj, u prvenstvu je iluzorno očekivati više od drugog mesta, ponovo će Anćeloti mešati karte, Maksimović počinje meč.

U ponedeljak, poslednja utakmica kola, Roma posle pobede u Ligi šampiona nad Portom čeka Mihajlovićevu Bolonju, Miha je odneo bodove sa "Meace", ali nije uspeo da dobije meč kod kuće, Felsinei imaju 18 bodova, koliko i Empoli u zoni ispadanja, biće veoma teško na ovom gostovanju. Kolarov će biti u startnoj postavi "Vučice" koja mora da dobije i nada se kiksevima Milana i Lacija kako bi se vratila na četvrtu poziciju.

Parovi 24. kola:

Petak:

Juventus - Frozinone 20:30

Subota:

Kaljari - Parma 18:00
Atalanta - Milan 20:30

Nedelja:

SPAL - Fiorentina 12:30
Empoli - Sasuolo 15:00
Đenova - Lacio
Udineze - Kjevo
Inter - Sampdorija 18:00
Napoli - Torino 20:30

Ponedeljak:

Roma - Bolonja 20:30

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Friday, 15.02.2019
14:25

Juventus će da iskali bijes na Frosinoneu.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 15.02.2019
12:47

Ovo su najteze utakmice u sezoni , u mislima vec u Madridu ...

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 15.02.2019
12:35

Milan u zeznutoj situaciji, ako izgube - idu na zacelje kolone za 4. mjesto...