Serija A - Inter sam na vrhu, Leće i VAR zaustavili "bikove"!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 16.09.2019.
22:51
Izvor: Sportske.net

Kompletirano je treće kolo italijanske najbolje lige.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Torino doživeo iznenađujući poraz na svom terenu, povratnik Leće zabeležio prvi trijumf ove sezone rezultatom 2:1.

Gosti su bolje otvorili meč, Torino u prvom delu igre nije zabeležio ni šut u okvir gola. Leće uz dosta sreće i odbitak stiže do gola u 35. minut. Farias iz drugog puta koristi šansu i postiže gol za vođstvo gostiju.

Drugo poluvreme je obeležila inicijativa "bikova". U 53. minutu Beloti postiže gol za izjednačenje, ali je zbog ofsajda poništen. Ipak kapiten Torina stiže do svog gola samo pet minuta kasnije, ali iz penala. Defanzivac Lećea Tabaneli je vukao i na kraju oborio Zazu u svom šesnaestercu, Beloti koristi priliku i donosi 1:1 u 58. minutu.

Mislilo se da će "bikovi" dati gas i pokušati potpuni preokret, ali bolje prilike beleži Leće. U 73. minutu ponovo odbitak, Sirigu namešta praktično na nogu Mankosu koji ne propušta ovakav poklon. Leće vodi sa 2:1 u Torinu.

Na samom kraju meča u dubokoj nadokandi je došlo do duela u šesnaestercu gostiju, igrači Torina su tražili penal, ali je glavni sudija posle duge konsultacije sa VAR-om rešio da nema elemenata za najstrožiju kaznu.

Gosti su izdržali do kraja i zabeležili svoj prvi trijumf, dok su "bikovi" iskusili prvi put poraz u novoj sezoni Serije A. U sastavu domaćih, Saša Lukić je odgledao ceo meč sa klupe za rezervne igrače.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke