Serija A - Inter lider "zahvaljujući" šamaru De Paula!

Autor: Stefan Matić
subota 14.09.2019.
22:44
Izvor: Sportske.net

Milanski klub nastavio maksimalni niz.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Meč na "Đuzepe Meaci" obeležila nekorektna igra fudbalera Udinezea i sjajni Sensi.

Tim Antonija Kontea je od samog početka meča krenula u pravi presing, u prvih dvadeset minuta svoje prilike su propustili Politano, koji je pogodio stativu, i Sensi koji je imao odličan šut.

Na drugoj strani pokušao je Valas, ali njegov slab šut je lako ukrostio Samir Handanović. A onda i detalj koji je obeležio meč. Blizak susret De Paula i Kandreve je u prvom mahu prošao nekažnjeno da bi glavni sudija posle konsultacija sa VAR-om ustanovio da je ofanzivac Udinezea udario šamar iskusnom Italijanu, od 35. minuta tim iz Udina igra bez svoje 'desetke' pošto mu je pokazan direktan crveni karton.

Brojčanu nadmoćnost fudbaleri Intera naplaćuju već desetak minuta kasnije kada Sensi koristi odličan centaršut i glavom postiže gol za vođstvo domaćina u 44. minutu.

Po povratku sa pauze pokušao je Lazanja, ali je Samir Handanović još jednom pokazao klasu. Na drugoj strani imali smo prilike Galjardinija i ponovo Sensija, ali ostaje minimalna prednost domaćih igrača. Svoju priliku je imao i rezervista Aleksis Sančez pred kraj meča, ali je odbrana Udinezea odlično reagovala.
 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Sunday, 15.09.2019
08:22

Candreva uradio vise u ova tri meca nego prosle dve sezone zajedno..
Sensi lider...Amala!!

avatar
Gile sile pravi
Saturday, 14.09.2019
23:59

Sta De paul ima sa Interom pobedom ? ovde je Maestralni Sensi dao gol glavom kao u stilu Lewandovski, da napomenem da je decko visok 168 cm ! Inter igrao koliko mu je bilo potrebno, postedeo Konte igrace nakon reprezentativne pauze da ne srljaju glavom i bradom bez bilo kakve potrebe, tri boda nije dovedeno ni u jednom momentu pod znak pitanja, znao je Konte sta radi jos na pocetku meca

avatar
INTER4ever
Saturday, 14.09.2019
23:42

Svaka cast veceras na osvojena 3 boda i na osamostaljenju na vrhu tabele. Nadam se da ce tako biti i posle 38-og kola Serie A.
Interu fali jedan Eriksen u sredini terena i da bude top ekipa.
Sve pohvale Sensiju (Iniesti)... FORZA INTER DO KRAJA!!!

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 14.09.2019
22:55

..idemo dalje!
ŠK-DF-GN=GRANIT

avatar
PazzaInter
Saturday, 14.09.2019
22:52

Jako mi se dopalo sto je Inter nastavio silovito da napada i posle gola, sto nije bio slucaj sa nekim starim trenerima. Udineze je imao srece da ovde bude samo 1-0, sve pohvale za njihovog golmana, stvarno je imao par fantasticnih odbrana. Godin skroz korektan za prvu utakmicu, par malih kikseva u odbrani ali ona asistencija je u stilu najvecih majstora. Sensi nastavlja da odusevljava, od svih pojacanja koja su dosla on je cini mi se stigao uz najmanje 'hajpa' ali nas je sve demantovao i stvarno igra odlicno. Drago mi je sto je Politano ostao, jedan je od retkih igraca Intera koji ume da predribla protivnika i sam sebi napravi sansu, samo malo bolja zavrsnica i mogao je lako dati gol ili dva. Na kraju bravo za Kontea, totalno drugaciji pristup, svi trce, grizu, bore se do poslednjeg minuta, cak je i Kandreva koji je bio prezaljen slucaj procvetao od njegovog dolaska. Ne treba se zaletati, ipak Lece, Kaljari i Udineze nisu neko merilo, ali je svakako lepo poceti na ovaj nacin sezonu. Sledeci vikend prvi pravi ispit pa cemo videti kako se tim nosi u takvim mecevima. Forza Inter!

avatar
The_Matrix
Saturday, 14.09.2019
22:51

Ne bas lepa utakmica, Inter malo usporen. Videlo se da su igraci umorni nakon ovih reprezentativnih utakmica...na kraju samo bitni bodovi, ovakve utakmice je Inter propustao da zavrsi ovako rutinski

avatar
Oldboy
Saturday, 14.09.2019
22:49

Kakav igrač za 20 mil Sensi. Mladi Barela gori od želje ali treba još ekipa da se uigrava, na momente se nije video igrač manje u Udinezeu , ali mi se zadnjih pola sata više činilo kao da je Inter na treningu

avatar
No rules
Saturday, 14.09.2019
22:48

Tvrda utakmica. Inter odigrao prosecno, De Paul izgubio smisao meca. Pisu se 3 boda. Forza!