Serija A - Inter bez greške na Meaci, pali "Leteći magarci", Liga šampiona sve bliža!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 13.05.2019.
22:54
Izvor: Sportske.net

"Neroazuri" trijumfovali na domaćem terenu posle skoro dva meseca.

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Fudbaleri Intera ostvarili su pobedu u poslednjoj utakmici 36. kola italijanske Serije A pošto su na domaćem terenu savladali Kjevo sa 2:0.

"Neroazuri" su se nametnuli igrom od samog početka meča, nakon nešto mirnijih pola sata igre zapretio je Škrinijiar, da bi Mateo Politano uspeo da probije odbranu gostiju u 39. minutu inteligentnim udarcem unutar kaznenog prostora.

Nastavio je Inter sa napadima i u drugom poluvremenu, propustio je nekoliko prilika preko Ikardija, Politana i Perišića, da bi od 76. minuta imao prednost igrača više zbog isključenja Rigonija.


Inter je tako stigao do treće pozicije u Seriji A sa 66 osvojenih bodova dve utakmice pre kraja šampionata, praktično u idealnoj poziciji da obezbedi plasman u Ligu šampiona i naredne sezone.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Tuesday, 14.05.2019
00:03

Valjda ćemo uzeti tri boda iz sledeće dve utakmice

avatar
Mare91Inter
Monday, 13.05.2019
23:23

Oči da te zabole

avatar
PazzaInter
Monday, 13.05.2019
23:00

Inter je odigrao zrelu i dobru utakmicu, bez panike uprkos velikom pritisku, ALI... Opet mora da se strepi do samog kraja, jedva dadose taj drugi gol za overu pobede, a imali su toliko sansi da utakmicu rese mnogo ranije. Odbrana je ove sezone stvarno lepo zategnuta, primili su samo gol vise nego Juventus. Ali napad, tacnije zavrsnica, je boljka cele sezone, samo Perisic je protracio jedno 6,7 prilika pre nego sto je dao gol. Sve u svemu bitna je pobeda posle razocaravajucih rezultata u poslednje vreme, nadam se da ce protiv nezainteresovanog Napolija da overe ls, ne bi valjalo da se strepi do poslednjeg kola, ali znajuci ludi Inter sve je moguce.

avatar
Oldboy
Tuesday, 14.05.2019
09:19

I stative su pucale