Serija A - Dva lica Milana, Pioliju bod na debiju!

Autor: Stefan Matić
nedelja 20.10.2019.
22:42
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" su imali sve u svojim rukama do nadoknade.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan delovao bolje posle pauze, posebno se istakao Čalhanoglu koji je golom i asistencijom bio glavni igrač, ali borbeni Leće preko sjajnog Kalderonija stiže do 2:2 u nadoknadi..

Domaći tim je počeo dosta ofanzivno, pokušavali su odmah na početku Leao i Paketa, ali je ipak turski internacionalac doneo vođstvo. Bilja nalazi Čalhanoglua u šesnaesterci, Turčin se snalazi kao na petoparcu i sjajnim volejom donosi prednost u 20. minutu.

Dominirao je Milan do kraja poluvremena, ali prednost ostaje minimalna pred odlazak na pauzu.

U nastavku meča Leće pokazuje mnogo veću želju, "rosoneri" se i ne snalaze najbolje u ovom periodu. Gosti dolaze do izjednačenja već u 62. minutu. Konti je nespretno reagovao u svom šesnaestercu, Italijan je igrao rukom što je poslalo Babakara na belu tačku. Donaruma čita udarac napadača, ali Kuma Babakar uspeva da izjednači iz odbitka (1:1).

Posle izjednačenja Milan vraća svoju igru, Čalhanoglu je imao dobru priliku, ali je zamalo neprecizan. Turčin je ipak igrač meča pošto posle njegove asistencije rezervista Pjontek vraća vođstvo Milanu. Igrao se 81. minut kada Poljak donosi 2:1. Činilo se da će ovo biti pobeda na debiju Piolija, ali je Kalderoni pokvario slavlje domaćih navijača i u 93. minutu donosi veliki bod Lećeu!
 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Monday, 21.10.2019
08:50

..ne secam se ko al neko od navijača Milana prije starta sezone napisa "Milan uz Napoli ima najbolji tim posle juventusa, posle idu Roma i Lacio a onda Inter" žao mi što to ne skrinšotova!

avatar
REVØLT
Sunday, 20.10.2019
23:26

Donaruma- Borini (ni Konti ni Kalabria kao sto ni gore ne trebaju ni Suso ni Kastiljeho, oni su trebali da odu, a ne Silva i Kutrone), Gabia/Duarte (a kad se oporavi, onda Kaldara), Romanjoli, Ernandez- Kesi/Krunic (a zasto da ne cak i mali Bresanini), Benaser, Calhanoglu, Bonaventura ili Paketa- Paki, Haki ili Alegrijev mali- Pjontek i Leao, Pjontek i Rebic ili Leao i Rebic.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 20.10.2019
23:21

Hahahaha raspali milan nikad ne izneveri na kladzi

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Sunday, 20.10.2019
23:02

Milan na prirodnoj poziciji, realno, treca ekipa u Italiji po titulama i nije neka ekipa.

avatar
REVØLT
Sunday, 20.10.2019
22:56

E, hvala i vama za ovaj ''predivan'' vikend. Znao sam da ce neko dati gol u nadoknadi, a opet je to bio nas rival. Jos njima dva penala nisu svirana, oba puta Biglia bio protagonista- za prvi sam ubedjen da je morao da ga svira jer je to bilo dovoljnog intenziteta imajuci u vidu da je taj njihov igrac bio u trku i da je sasvim razumljivo sto je pao, ono drugo bih jos jednom morao da pogledam isto kao i onu situaciju koja je (u prvom poluvremenu) potencijalno isla u nasu korist, a sudija je presudio da nije bila ruka. Kad pomislim da treba da gledam jos celih trideset kola...

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 20.10.2019
23:57

ovu godinu....2020 cu shvatiti kao promenu nika! :D....medjutim...tekma je ta koju moram malo analizirati....nznm samo ko bilju drzi na mestu gde treba da se trci...skace...daje lopta...a ne gubi....msm ocekivao sam pobedu jer je to bila ekipa za seriju B....ali izgleda da cemo ponovo prosuti bodove kad je najmanje potrebno i kao da gledam...bice to ponovo u par bodova razlike na kraju! Malodusnost je nesto sto ne podnosim....ako nam vec daju tu neku notu kvaliteta u najavi...novinari,,,,market...ili ko vec...nznm zasto se oni ne udostoje milanovog dresa! msm da bi zenski tim vise pokazao...i odigrao remi sto bi bilo ravno tri boda! Nama treneri nemaju sad logiku nikakvu...to prosto mora da se od starta radi....uslise zelje jednom coveku i jednom se daje sansa na sezonu! Ovo menjanje je nekad samo pomenuti lece imao...i tako te ekipe...

avatar
REVØLT
Tuesday, 22.10.2019
02:38

2020. je godina kad ce prestati sedmogodisnje prokletstvo, nadam se.

avatar
Jagger86
Monday, 21.10.2019
07:52

Za sve si u pravu. P.S: Brate imas i logo, kao firmu da vodis ..hahhaa

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Sunday, 20.10.2019
22:50

I opet decki sa 7 LS nisu nas razocarali... jel znate vi ko je Eliot ? Hehe vraca se Grande milan hehe uzecemo sledecu godinu i Dybala na pozaimicu hehe Piatek pum pum hehe

avatar
REVØLT
Sunday, 20.10.2019
23:22

Koliko god se ti nama podsmevao posle svakog kiksa, tih 7 LS niko ne moze da nam oduzme, nadam se da si svestan toga. Inace, jadno je to sto radis...

avatar
MottiYazata
Sunday, 20.10.2019
22:50

Znao sam. Cim sam zamenio smene na poslu, znao sam. Krece utakmica a meni pred ocima Empoli od prosle sezone... I tu smo gazili, pa na budalastinu izgubili dva boda. Al dobro, bar su igrali fudbal za razliku od vecine dosadasnjih utakmica... Calhanoglu da malo cesce igra ovako. FM!

avatar
REVØLT
Sunday, 20.10.2019
23:21

Mene ovo mnogo vise (neodoljivo, stavise) podseca na Rinov debi na klupi i Benevento u gostima, isto bilo 2:2 i isto primljen gol u nadoknadi vremena.

avatar
lol (NewProfile)
Sunday, 20.10.2019
22:43

Milan je mrtav, ovo vise ne vredi gledati. Ala veri idioti.

avatar
REVØLT
Tuesday, 22.10.2019
02:39