Serija A - Čudo u Veroni, "Bikovi" za 15 minuta ispustili ogromnu prednost!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 15.12.2019.
14:32
Izvor: Sportske.net

Iskusni Pacini pogurao domaćina.

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Fudbaleri Verone dočekali su u 16. kolu italijanskog šampionata ekipu Torina, gosti su imali tri gola prednosti nakon sat vremena igre, ali će morati da se zadovolje bodom, na kraju 3:3 (0:1).

U prvom poluvremenu gosti stižu do prednosti u 36. minutu, Ansaldi je bio strelac na asistenciju Verdija, bio je to sjajan pogodak argentinskog fudbalera.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u 55. minutu Berenger povisio na 2:0. Sjajan solo prodor po desnoj strani, uspeo je da se namesti na udarac i da od stative loptu pošalje u mrežu domaćina.

Samo šest minuta kasnije, na semaforu na "Bentegodiju" je stajalo 0:3, u strelce se opet upisao Ansaldi, još jedan efektan pogodak levonogog Argentinca.

Ipak, Verona se nije predavala.

Igrao se 69. minut kada su gosti skrivili penal, Pacini je preuzeo odgovornost i smanjio na 1:3.

Samo sedam minuta kasnije, drama na "Bentegodiju", Vere je nakon odbitka smanjio na 2:3.

A onda, 84. minut, Stepinski je izbegao ofsajd zamku "Bikova" i izbio sam pred Sirigua, kojeg je bez problema matirao za 3:3!

Do kraja nije bilo promene rezultata, Torino je ispustio veliku prednost, sada su "Bikovi" deveti sa 21 bodom, Verona je sa dva manje na 11. mestu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 15.12.2019
15:35

Ima nesto magicno , nedelja , 12 i 30 ... Uzivancija ! Bravo Verona i bravo Juric, Macari bio i ostao neznalica ... Pacini jos ima ono nesto ... SERIA AAAA