Serija A: Čeka se Ronaldo, Gatuzova slamka spasa, šok za Anćelotija i Rađa Naingolan (PREGLED)

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 03.09.2018.
00:03
Izvor: Sportske.net

Kompletirano je i treće kolo italijanskog šampionata, videli smo veliko iznenađenje u Đenovi i važne pobede milanskih ekipa, šampion nastavio po starom i bez maleroznog Portugalaca.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Juventus je ostao maksimalan i nakon trećeg kola, ali su se za sva tri boda na "Tardiniju" protiv Parme žestoko pomučili.

Na kraju su slavili sa 1:2, sjajan je bio Mario Mandžukić, dok navijači postaju zabrinuti zbog forme najvećeg pojačanja u istoriji kluba, Kristijana Ronalda.

Portugalac još uvek čeka na prvenac u dresu "Bjankonera", uputio je 23 šuta ka golu rivala od starta sezone, nije uspeo nijednom da se upiše u listu strelaca.

Ipak, Alegri veruje da je najboljem igraču sveta za prethodne dve godine potrebno vremena da se privikne na italijanski fudbal, podržava ga i ne sumnja da će golovi doći.

Sampdorija Napoli Gregoar Defrel

I dok Juve nastavlja po starom, Napoli je krenuo da posrće. Nakon dva uvodna trijumfa protiv Lacija i Milana, oba nakon preokreta, u trećem kolu nisu imali rešenja za Sampdoriju.

Poraženi su na "Luiđi Ferarisu" sa čak 3:0, Dorija ih je pošteno šokirala i naterala Anćelotija da stavi prst na čelo.

Videćemo kako će se oporaviti nakon ovog poraza, ali se čini da će De Laurentis već u januaru morati da spašava sezonu nešto atraktivnijim kupovinama na pijaci.

Gatuzo Bonaventura Milan

Milan je preskočio prvo kolo zbog nesreće u Đenovi, u drugom su doživeli poraz upravo od Napolija, iako su vodili sa 2:0, pa su već krenule priče o Gatuzovoj smeni.

Mediji su mu već i pronašli zamenu u vidu Antonija Kontea, ali je onda Rinova borbena četa slavila protiv Rome na "San Siru".

Videli smo vrlo interesantan meč u Milanu, dva opravdano poništena pogotka, a pobedu je "Rosonerima" u smiraj utakmice sa "Vučicom" doneo mladi Patrik Kutrone.

Radja Naingolan Erik Pulgar Inter Bolonja

Inter je u prva dva kola bio neuspešan, nakon uvodnog poraza od Sasuola (0:1) i remija sa Torinom (2:2) u meč sa Bolonjom ušli su bez kapitena Maura Ikardija.

Ipak, uspeli su da slave, mašinu je pokrenuo novajlija Rađa Naingolan, koji je postigao i prvi gol na "Renato Dal'Ari".

Belgijanac je bez sumnje najveće pojačanje "Neroazura" u letnjem prelaznom roku, konačno se našao u timu i odmah je pokazao da će biti jedan od ključnih igrača Spaletijeve čete ove sezone.

Lacio

Treba pomenuti i da je Lacio upisao prvi trijumf, nakon uvodnih poraza od Napolija (1:2) i Juventusa (0:2).

Slavili su protiv Forzinonea, jedini gol na meču postigao je Luis Alberto.

Sasuolo je nastavio sa sjajnim partijama, došli su do druge pobede i sedmog boda, tako što su pred svojim navijačima slavili protiv Đenove sa čak 5:3.

Kolo je zatvorio duel Torina i Spala, koji je u 18. minutu prekinut zbog obilnih padavina, ali je nekih 90 minuta kasnije nastavljen.

Utakmica je bila prekinuta pri rezultatu 0:0, ali je u nastavku Nkulu doneo trijumf "Bikovima".

Svi rezultati trećeg kola Serije A:

Milan - Roma 2:1
Bolonja - Inter 0:3
Parma - Juventus 1:2
Fiorentina - Udineze 1:0
Atalanta - Kaljari 0:1
Kjevo - Empoli 0:0
Lacio - Frozinone 1:0
Sampdorija - Napoli 3:9
Sasuolo - Đenova 5:3
Torino - Spal 1:0


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Monday, 03.09.2018
06:24

Iguainu ponisten gol zbog ofsajda. VAR pokazao da mu je stomak bio u ofsajdu:):):)