Serija A - Bolonja slavila u duelu Mihinih timova!

Autor: Stefan Matić
nedelja 27.10.2019.
14:25
Izvor: Sportske.net

Susret je prošao bez srpskog stručnjaka kraj klupe domaćih.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Bolonja prekinula seriju od pet uzastopnih mečeva bez pobede, pala je Sampdorija sa 2:1 zahvaljujući golovima Palasija i Banija u drugom delu igre.

Krenuli su domaći ofanzivno, imali inicijativu tokom većeg dela igre u prvom poluvremenu. Ipak svoje prilike ne koriste Džemaili a zatim i Palasio. Na drugoj strani Gabijadini je bio blizu pogotka sredinom prvog dela igre, ali njegov udarac je tek očešao levu stativu.

Po povratku sa pauze dobijamo i prvi gol u Bolonji. Na sreću domaćih, Palasio sjajno koristi asistenciju Soriana i postiže gol za vođstvo domaćih u 48. minutu.

Moglo je biti ubrzo biti i 2:0, ali glavni sudija meča zbog ofsajda poništava gol domaćih. U nastavku do svoje igre dolazi i Sampdorija te je vođstvo domaćina potrajalo svega petnaestak minuta. Orsolini šalje loš pas, lopta stiže do Gabijadinija koji sa nekih dvadesetak metara šalje pravu bombu za 1:1 u 64. minutu.

Ipak domaći prekidaju svoju neuspešnu seriju od pet utakmica bez pobede pošto Matia Bani posle kornera vraća prednost i osvaja tri boda za domaći tim. Igrao se 78. minut.
 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke