Serija A - Bolonja remizirala, Lacio promašio penal za pobedu, ali Miha je pobednik, buran finiš i u Rimu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.10.2019.
17:06
Izvor: Sportske.net

Ovog popodneva u Seriji A, sve je bilo u znaku Siniše Mihajlovića.

Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP
Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP

Povezane vesti

Odigrane su još tri utakmice sedmog kola italijanske Serije A.

Podsetimo, u matine terminu je Fiorentina na svom terenu savladala Udineze sa 1:0 golom Nikole Milenkovića, a kada su u pitanju mečevi od 15 časova, u centru pažnje bio je duel na ''Renato Dal'Ari'', gde je Bolonja dočekala ekipu Lacija.

Siniša Mihajlović, koji je i dalje na bolničkom lečenju zbog opake bolesti koja ga je zadesila, danas je uz dozvolu lekara ponovo bio uz aut liniju i vodio ekipu Bolonje protiv svog bivšeg kluba Lacija.

Naravno, dočekan je ovacijama, porukama podrške, transparentima na tribinama, što će mu, nadamo se, dati dodatnu snagu u ovoj najvažnijoj borbi koju vodi već nekoliko meseci.



Već u 31. minutu iskusni Rodrigo Palasio je ponovo doneo prednost Bolonji, ali do odlaska na odmor Rimljani i drugi put stižu do izjednačenja, ponovo preko Ćira Imobilea - 2:2.

Početkom drugog poluvrenena Bolonji je poništen treći gol Svanberga iz slobodnog udarca zbog ofsajda koji je dosuđen njegovom saigraču, iako nije dodirnuo loptu.

Ostatak meča obeležila su i dva isključenja. Najpre je Lacio ostao bez Lukasa Leive koji je zaradio drugi žuti karton u 60. minutu, a deset minuta kasnije Bolonja je ostala bez Medela, kome je sudija Orsato pokazao direktan crveni karton.


Sergej Milinković-Savić je svih 90 minuta odigrao u ekipi Lacija.

Za to vreme, Roma je na svom terenu vodila veliku borbu na svom terenu sa ekipom Kaljarija, uz dramatičan finiš.

Gosti su poveli iz penala golom Žoao Pedra u 26. minutu, Roma je izjednačila pet minuta kasnije preko Ćepitelija, a izgledalo je da je preokret je doneo Nikola Kalinić u 90. minutu.

Međutim, njegov gol je poništen, jer je prethodno rukom gurnuo Pisakana koji se sudario sa svojim golmanom.

Potom je usledio višeminutni prekid, ukazivala se pomoć Pisakanu, domaći su protestovali zbog poništenog gola, ali sudija je bio neumoljiv. Ostalo je 1:1, a Aleksandar Kolarov je odigrao ceo meč za domaću ekipu.

Neizvesnosti nije bilo u Parmi, gde je Atalanta sa 3:1 savladala ekipu Lećea. Zapata i Gomez u prvom, pa Gosens početkom drugog poluvremena doneli su tri gola prednosti domaćima, a Lućoni je u finišu postigao počasni gol za goste.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 06.10.2019
17:13

Koja je krsina ova roma ne mogu ni na svom terenu da dobiju kaljari, na koju foru se oni smatraju velikanom, da nisu iz rima bili bi prisecan provincijski klub u rangu svog danasnjeg rivala